MasterChef – Τζώρτζης: «Η Σπυριδούλα θα τραβήξει χειρότερα από μένα»
Νέα

MasterChef – Τζώρτζης: «Η Σπυριδούλα θα τραβήξει χειρότερα από μένα»

MasterChef – Τζώρτζης: «Η Σπυριδούλα θα τραβήξει χειρότερα από μένα»

Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά ήταν ο Τζώρτζης από το MasterChef, ο οποίος μίλησε για τον τρόπο που πλασάρονταν στον κόσμο οι παίκτες.

Πριν το MasterChef είχε συνεργαστεί με τον σεφ Λαζάρου για κάτι παραπάνω από μία σεζόν, ωστόσο αν τον ρωτούσαν βοηθοί του, θα τους απέτρεπε από το να μπουν στο παιχνίδι.

«Τώρα θα έλεγα στους βοηθούς μου να μην πάνε. Εκεί ξεχάσαμε να μαγειρεύουμε. Ήταν τιμή μου που πήγα στο MasterChef, αλλά μετά με όλα αυτά που πέρασα δεν θα ξαναπήγαινα», σχολίασε ο Τζώρτζης.

«Μέσα στο σπίτι υπήρχε παραπληροφόρηση από τους δημοσιογράφους. “Είσαι ο πιο αγαπητός, λες τα πράγματα με το όνομα τους, θα σκίσεις”, μου έλεγαν. Αν εγώ έλεγα καλά πράγματα για τη Φαίη, με ρώταγαν πως είναι όταν νευριάζει, εγώ απαντούσα κι εκείνοι κρατούσαν μόνο το δέυτερο κομμάτι», πρόσθεσε.

Όσο για τη Γωγώ, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής τόνισε: «Δημιουργήθηκε κάτι χωρίς να έχουμε μαλώσει. Υπήρξε ένας εκνευρισμός σε μια δοκιμασία μέσα στο παιχνίδι και από τότε ξεκίνησαν να βάζουν φυτιλιές και έτσι έγινε ότι έγινε».

«Δεν βλέπω φέτος το MasterChef, δεν προλαβαίνω και με πιάνει νοσταλγία. Πιστεύω ότι έχει αλλάξει πάρα πολύ, εμείς είχαμε πιο δύσκολες δοκιμασίες. Φέτος που μπήκαν κάποιοι παλιοί εμένα δεν μου έκαναν πρόταση», είπε ο Τζώρτζης στο «Πρωινό» και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι Πάνος και Παντελής είναι καλοί. Η Σπυριδούλα από την άλλη θα τραβήξει χειρότερα από μένα».