Ματίνα Νικολάου: Έχει τσακωθεί ποτέ με τον Νίκο Μουτσινά;
Νέα

Ματίνα Νικολάου: Έχει τσακωθεί ποτέ με τον Νίκο Μουτσινά;

Ματίνα Νικολάου: Έχει τσακωθεί ποτέ με τον Νίκο Μουτσινά;

Πώς είναι η σχέση της με τον Βασίλη Πορφυράκη;

Η Ματίνα Νικολάου έχει λατρευτεί ως «Βάνια» στο «Καλό μεσημεράκι», ωστόσο φέτος αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό, αυτή τη φορά στο θέατρο, με τον Σταμάτη Φασουλή.

«Είμαι σε πάρα πολύ ωραία φάση με μία δυσκολία χρόνου. Έχω βάλει πάρα πολλά πράγματα και “Καλό μεσημεράκι” και θέατρο. Η Βάνια είναι το άλλο μου μισό, αλλά είχα μια καλλιτεχνική ανάγκη να κάνω κάτι διαφορετικό. Αυτό με ιντριγκάρει», δήλωασε χαρακτηστικά στο Dot και συνέχισε αναφορικά με την τηλεοπτική περσόνια που κλέβει κάθε μέρα την παράσταση στην εκπομπή του Νίκου Μουτσιονά:

«Η Βάνια είναι κάτι που μόνο καλό μου έκανε γενικά στον χώρο μας. Στον δρόμο μου λένε “κάτι μου θυμίζεις”, όταν τους λέω ποια είμαι είναι λες και με ξέρουν χρόνια. Μια κυρία μου ζητούσε κάθε πρωί να της κάνω τη Βάνια στις διακοπές. Το έκανα αλλά όχι τόσο πετυχημένα. Υπάρχουν φορές που σκέφτομαι σαν τη Βάνια. Εγώ είμαι πολύ συγκρατημένη και η Βάνια μου έχει δώσει μεγάλη “ανοιχτωσιά”, χωρίς να φοβάμαι, με απενοχοποίησε πάρα πολύ».

Σε μια ενδεχόμενη πρόταση η Βάνια να κάνει εκπομπή μόνη της, η Ματίνα Νικολάου απάντησε: «Σαν ιδέα ακούγεται πολύ ωραία, πρακτικά δεν θα είχε επιτυχία. Η Βάνια χωρίς τον Νίκο θα είναι κάτι άλλο. Μόνο του δεν θα είχε ενδιαφέρον. Εγώ δεν είχα φανταστεί ποτέ στη ζωή μου ότι θα έκανα καθημερινή εκπομπή. Μέσα από έναν ρόλο ήταν ενδιαφέρον, αλλά μόνη μου δεν ξέρω. Όταν μου πρότειναν τη Βάνια είπα “τι είχαμε, τι χάσαμε”. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Νίκο».

Για το αν έχει τσακωθεί ποτέ με τον Νίκο Μουτσινά: «Δεν έχω τσακωθεί ποτέ με τον Νίκο. Μπορεί να μου έχει φωνάξει πιο έντονα όταν ξέρει ότι μπορώ κι εγώ αγχωνόμουν, αλλά αυτό δεν είναι τσακωμός».

Για το μέλλον της όταν τελειώσει οριστικά η εκπομπή: «Όταν τελειώσει αυτή η εκπομπή, όταν έρθει η εκπομπή της, δεν εξαρτάται από εμένα, εξαρτάται από τον Νίκο. Θα είμαι κοντά του όταν με χρειαστεί. Σε όλες τις ωραίες συνεργασίες χρειάζεται μια παύση, δεν έχω σκεφτεί το μέλλον».

Αναφορικά με τη σχέση της με τον Βασίλη Πορφυράκη: «Έχω στερηθεί στιγμές στη σχέση μου με τον Βασίλη. Λόγω κορονοϊού ήμασταν και συνέχεια σπίτι. Δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψε η συντροφιά του, είμαστε καλά. Έχουμε πολλή ελευθερία στη σχέση μας και εμένα μου δίνει μεγάλη ασφάλεια».

https://streamable.com/l3cyr8

Για το κίνημα #metoo και τι θέλει να μεταδώσει στον γιο της: «Όταν άρχισε η φάση του να συζητάει με τους φίλους του, του τόνιζα να σέβεται τους άλλους. Το να σεβόμαστε τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας είναι το Α και το Ω. Σε σχέση με τις γυναίκες δεν έχουμε μπει ακόμα. Τώρα αρχίζει το φλερτ και μου τα έχει πει. Σοκαρίστηκα όταν μου το είπε, δεν περίμενα να το ακούσω».

Για τη σχέση του συντρόφου της με τον Παναγιώτη: «Είναι πολύ φίλοι, περνάμε όλοι μαζί πολύ ωραία».

https://streamable.com/o1wolj