Ματίνα Νικολάου: Πώς θα σας φαινόταν δίπλα στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στη «Μουρμούρα»;
Νέα

Ματίνα Νικολάου: Πώς θα σας φαινόταν δίπλα στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στη «Μουρμούρα»;

Ματίνα Νικολάου: Πώς θα σας φαινόταν δίπλα στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στη «Μουρμούρα»;

Η αποκάλυψη της Νάνσυς Παραδεισάνου στο «Γεια σου»

Ο κύκλος της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ «έκλεισε», η «Βάνια» έβγαλε την κόκκινη περούκα της και η Ματίνα Νικολάου φαίνεται ότι ετοιμάζεται για το νέο βήμα στην επαγγελματική της πορεία.

Η ηθοποιός, όπως αποκάλυψε μεταξύ άλλων στη εκπομπή «Γεια σου», δεν θα κάνει εκπομπή του χρόνου, αλλά στόχος της, είναι να συμμετέχει σε σίριαλ.

Ματίνα Νικολάου: Το «ευχαριστώ» στον Νίκο Μουτσινά – «Είναι το πιο όμορφο δώρο!»

Ποιο είναι αυτό; Σύμφωνα με την Νάνσυ Παραδεισάνου, η Ματίνα Νικολάου πέρασε από δοκιμαστικό στη «Μουρμούρα», για τη θέση της Κλέλιας Ρένεση, η οποία αποχώρησε και μάλιστα, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

«Ήταν πολύ περίεργη η τελευταία μέρα, προσπαθούσαμε να είμαστε ψύχραιμοι. Εγώ δεν τα κατάφερα εντελώς. Την είδαμε μετά την τελευταία εκπομπή στο σπίτι του Νίκου. Μας άρεσε πάρα πολύ που έκλεισε με αυτόν τον τρόπο», δήλωσε η Ματίνα Νικολάου στο «Γεια σου» και συνέχισε:

«Είχα αρχίσει να θρηνώ και να αποχαιρετώ τη Βάνια μέσα μου λίγο νωρίτερα επίτηδες, για να μην έρθει ξαφνικά μαζεμένο όλο την τελευταία μέρα. Νομίζω ότι το έφερα σε μία καλή ισορροπία».

«Εκείνη την ημέρα ίσα που πρόλαβα να έρθω μετά εδώ στο θέατρο, οπότε τα άφησα όλα εκεί. Πήγαμε χθες με τον Νίκο στο κανάλι και μαζέψαμε τα πράγματα που είχαμε αφήσει εκεί πέρα, αδειάσαμε τα καμαρίνια μας. Ευελπιστούμε ότι κάποια στιγμή μπορεί να ξαναπάμε.

Δεν εννοώ ότι θα ξαναγίνει η εκπομπή το φθινόπωρο αλλά εμένα θα μου άρεσε κάποια στιγμή στο μέλλον να ξαναγίνει, να ξανακάνω τη Βάνια», δήλωσε.