Ματίνα Παγώνη: «Έκανα ένα χρόνο να αποδεχτώ και να συνειδητοποιήσω την απώλεια της μητέρας μου»
Νέα

Ματίνα Παγώνη: «Έκανα ένα χρόνο να αποδεχτώ και να συνειδητοποιήσω την απώλεια της μητέρας μου»

Ματίνα Παγώνη: «Έκανα ένα χρόνο να αποδεχτώ και να συνειδητοποιήσω την απώλεια της μητέρας μου»

Η πολυσυζητημένη παρουσία της ελληνικής τηλεόρασης μίλησε εφ' όλης της ύλης

Στο «Πάμε Δανάη» και τη στήλη My story, μίλησε η Ματίνα Παγώνη που ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της προηγούμενης σεζόν λόγω των στυλιστικών της επιλογών.

Μίλησε για την απώλεια των γονιών της, τις σπουδές της στην Ιατρική αλλά και τη γνώμη της για τη μόδα.

«Ήμουν σε ηλικία 7 ετών όταν συνέβη ένα ατύχημα και δεν ξέραμε εάν θα ζήσει ο πατέρας μου ή όχι. Φώναζα να μπω στη μονάδα. Ο πατέρας μου ήταν ακίνητος και δεν μπορούσε να μου απαντήσει και ήταν μια από τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής μου. Το μόνο που είπα ήταν στον γιατρό «Εσείς τι κάνετε εδώ;»

Μου απάντησε ότι είναι εκεί για να θεραπεύει ασθενείς και του είπα ότι θα γίνω και εγώ για να θεραπεύσω ασθενείς!», είπε η Ματίνα Παγώνη.

Για τη ζωή της στην Ιταλία είπε: «Πήγα στη Νάπολη, σε ένα μικρό διαμέρισμα και έβλεπα ότι στο σπίτι κυκλοφορούσαν κάποιοι άνθρωποι με τα κοστούμια τους, περίεργοι άνθρωποι.

Ένα βράδυ η σινιορίνα μου εξήγησε ότι ήταν η αρχηγός της περιοχής και ότι χρειαστώ θα είναι εκεί».

Όσον αφορά την απώλεια της μητέρας της είπε: «Η μητέρα μου πέθανε από ιατρικό λάθος. Όταν την έφερα στην Αθήνα ήταν σχεδόν προς το τέλος. Η ίδια μου ζήτησε να μη δημιουργήσω θέμα για αυτό και δεν προχώρησα ποτέ για το ιατρικό λάθος. Πέρασε ένας χρόνος για να αποδεχτώ την απώλειά της και να το συνειδητοποιήσω».

Δεν μπορούσε να μην μιλήσει και για τις στυλιστικές της επιλογές όπως και τη γνώμη της για τη γυναικεία μόδα: «Το ντύσιμο είναι ένα πάθος, πρέπει να το έχεις. Πρέπει μια γυναίκα να είναι ωραία ντυμένη.

Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μπλε, το ξέρουν όλοι. Και έγινα viral από τα γυαλιά που φόρεσα το Πάσχα και από τότε δεν τολμάω να τα ξαναφορέσω»