Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Έδιωξα τον Πάνο Μαλικούτη από την παράσταση γιατί μου το ζήτησε ο Θάνος Καληώρας…»
Νέα

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Έδιωξα τον Πάνο Μαλικούτη από την παράσταση γιατί μου το ζήτησε ο Θάνος Καληώρας…»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Έδιωξα τον Πάνο Μαλικούτη από την παράσταση γιατί μου το ζήτησε ο Θάνος Καληώρας…»

Φωτιές έχει ανάψει το «Κλουβί με τις τρελές»

Μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει το «πήγαινε – έλα» στην πολυσυζητημένη παράσταση το «Κλουβί με τις τρελές» με το ντόμινο αποχωρήσεων που λαμβάνει χώρα το τελευταίο διάστημα.

Κάνοντας παρέμβαση στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ο Μαυρίκιος Μαυρικίου παραγωγός προσπάθησε να ξεδιαλύνει το τοπίο και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Επιπλέον, μίλησε για τον Θάνο Καληώρα και την επιλογή του να φύγει από το project, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι ο γνωστός ηθοποιός του είχε ζητήσει να απομακρύνει άτομο από το καστ διότι δεν μπορούσε να συνεργαστεί μαζί του.

«Μία και μοναδική αποχώρηση έγινε από το “Κλουβί με τις τρελές”. Όλοι αυτοί οι άνθρωποί ήρθαν σε μία μόνο πρόβα και έφυγαν. Η Βίκυ έφυγε επειδή της φάνηκε μικρός ο ρόλος, ήθελε να της προσθέσουμε κείμενα και τραγούδια γιατί ήθελε να κάνει και το τραγουδιστικό της ντεμπούτο στην παράστασή μου. Ο Άρης Μακρής ζήτησε ένα υπέρογκο ποσό για τα δεδομένα της εποχής και δεν μπορούσα να ρίξω όλους τους πρωταγωνιστές για να δώσω κάτι παραπάνω. Ο Ίαν Στρατής μου είπε ότι δεν μου ταιριάζει και έχω πάρα πολλά επαγγελματικά και δεν θα μπορέσω».

«Η ουσιαστική αποχώρηση είναι ο Θάνος ο Καληώρας, ο οποίος έκανε σχεδόν ένα μήνα πρόβες κι άφησε τον θίασο εκτεθειμένο, εμένα να βγαίνω και να δικαιολογούμαι επειδή φαίνεται ότι φταίει ο παραγωγός”.

“Είχε πολλά παράπονα γιατί δεν τον έπαιζαν τα μίντια όσο τον Λάκη Γαβαλά. Δεν μπορεί όμως η παραγωγή να το καθορίσει αυτό. Αναγκάστηκα να διώξω τον Πάνο Μαλικούτη από την παράσταση επειδή μου έλεγε ότι δεν τα λέει, ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει μαζί του επί σκηνής, να τον αλλάξουμε. Ωραία, τον διώξαμε. Νιώθω πάρα πολύ άσχημα για αυτό το περιστατικό και το παραδέχομαι δημοσίως. Δεν μπορώ να βγαίνω και να λέω ότι είναι όλα καλά και καταπληκτικά όταν υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές», κατέληξε.

https://streamable.com/h32mq5