Mega: Ο Γιώργος Νταλάρας έρχεται στις οθόνες μας με εκλεκτούς καλεσμένους
Νέα

Mega: Ο Γιώργος Νταλάρας έρχεται στις οθόνες μας με εκλεκτούς καλεσμένους

Mega: Ο Γιώργος Νταλάρας έρχεται στις οθόνες μας με εκλεκτούς καλεσμένους

Άλλη μια μοναδική βραδιά "Μένουμε σπίτι"

Έναν σπουδαίο ερμηνευτή ετοιμάζεται να φέρει στις οθόνες μας την Παρασκευή 8 Μαΐου το Mega.

Στο πλαίσιο των τηλεοπτικών “συναυλιών” “Μένουμε σπίτι”, το κανάλι μας παρουσιάζει έναν καλλιτέχνη που έχει σφραγίσει με τη μουσική του το ελληνικό πεντάγραμμο.

Έτσι εκείνη την Παρασκευή το βράδυ θα ακουστούν ουράνιες μουσικές και τραγούδια, με τη φωνή ενός από πιο σημαντικούς ερμηνευτές των τελευταίων 50 χρόνων.

Ο Γιώργος Νταλάρας μπαίνει στο σπίτι μας, κουβαλώντας στην ψυχή και στη μοναδική φωνή του, τραγούδια παρακαταθήκη δυο τεράστιων δημιουργών, του Μίκη Θεοδωράκη και του Βασίλη Τσιτσάνη.

Τηρώντας με ευλαβική ασφάλεια όλα τα μέτρα προστασίας, πέρα από τους εξαίσιους μουσικούς που θα τον συνοδεύουν στη «σκηνή» του Mega, o Γιώργος Νταλάρας υποδέχεται και εκλεκτούς καλεσμένους.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Χρήστος Μάστορας, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Ασπασία Στρατηγού και σε ένα τραγούδι – έκπληξη, ο Θέμης Αδαμαντίδης θα δώσουν το “παρών”.

Η βραδιά, που θα ξεκινήσει στις 11 ακριβώς, χωρίζεται σε δυο μέρη. Στο πρώτο η μουσική και τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη θα φτάσουν σε όλη την Ελλάδα. Είναι αυτά τα αγαπημένα, διαχρονικά τραγούδια που μας κράτησαν όρθιους σε όλες τις δύσκολες περιστάσεις. Ποιος από μας μικρός ή μεγάλος δεν τραγούδησε το «Εδώ το φως», τη “Φτωχολογιά”, τη “Δραπετσώνα”, το “Μέρα Μαγιού μου μίσεψες”….

Άλλοτε μόνος του, άλλοτε σε ντουέτο με τον κάθε ερμηνευτή, θα μας θυμίσει τραγούδια που δε σημάδεψαν μόνο τη πολιτιστική μας κληρονομιά, αλλά μεγάλωσαν και συντρόφεψαν γενιές και γενιές με αρχοντικά ζεϊμπέκικα, χασάπικα στα γλέντια της ζωής μας.

Το δεύτερο μέρος είναι αφιερωμένο σε ένα άλλο τεράστιο όνομα της λαϊκής μας κληρονομιάς, στην πιο σημαντική ίσως φυσιογνωμία του ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού, στον Βασίλη Τσιτσάνη.

Το «Αχάριστη», η “Συννεφιασμένη Κυριακή”, “Ακρογιαλιές δειλινά”, τραγούδια που αγαπήθηκαν, ερμηνεύτηκαν, πέρασαν από σπίτι σε σπίτι θα ακουστούν στην εκπομπή.

Το ραντεβού λοιπόν με τη φωνή του Γιώργου Νταλάρα, του ερμηνευτή που έχει αγγίξει την καρδιά μας, αλλά και με τις ωραίες φωνές καλλιτεχνών που θα φιλοξενήσει και που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν δίνεται στο Mega την Παρασκευή 8 Μαΐου στις 11 το βράδυ.