Mελίνα Τσαμπάνη: Αποκαλύπτει πώς έδωσε το όνομα “Άγριες μέλισσες” στη σειρά
Νέα

Mελίνα Τσαμπάνη: Αποκαλύπτει πώς έδωσε το όνομα “Άγριες μέλισσες” στη σειρά

Mελίνα Τσαμπάνη: Αποκαλύπτει πώς έδωσε το όνομα “Άγριες μέλισσες” στη σειρά

Η σεναριογράφος απαντά αν θα πάνε για τρίτη χρονιά

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης της Μελίνας Τσαμπάνη πρόβαλε το “Πρωινό” και σε αυτό η σεναριογράφος της επιτυχημένης σειράς αποκάλυψε πώς πήραν το όνομά τους οι “Άγριες μέλισσες”.

“Το όνομα το σκέφτηκε ο Πέτρος (σ.σ. ο σύζυγός της). Από μία φωλιά με σφήκες στο σπίτι μας στη Θεσσαλονίκη. Ψάχναμε τίτλο. Φλερτάραμε με κάποιες ιδέες με λεύκες που δεν μας ικανοποιούσαν. Φωλιάσαν οι σφήκες, ήρθε ο άνθρωπος που έκανε την απεντόμωση είπε ότι είναι πολύ επιθετικές, και αν εκνευριστούν επιτίθενται όλες μαζί, θυμούνται και κάπως έτσι ξεκίνησε συνειρμικά. Είπε ο Πέτρος ‘Άγριες μέλισσες’ και έδεσε” είπε.

Η Μελίνα Τσαμπάνη εξήγησε αρχικά ότι στο σχολείο ήταν “φυτό”, πέρασε στη Νομική αλλά στο δεύτερο έτος ξεκίνησε να πηγαίνει σε σχολή σκηνοθεσίας όπου και γνώρισε τον σύζυγό της, με τον οποίο συγγράφουν τη σειρά.

“Ήμασταν στο σαλόνι και βρεθήκαμε να μιλάμε για μια ιστορία με 3 αδελφές που μένουν μόνες τους. Σκεφτήκαμε να κάνουμε μια ιστορία που να μοιάζει λίγο με παλιό γουέστερν” είπε για το πώς προέκυψε η έμπνευση της ιστορίας των “Μελισσών”.

Με τον σύζυγό της έχουν γράψει και άλλες γνωστές σειρές, όπως το “Παρθένα ζωή” και την “Επιστροφή”.

“Να πάμε για δεύτερη χρονιά με το καλό, να δούμε τι γίνεται στο Διαφάνι αλλά νομίζω ότι κάπου εκεί θα ολοκληρωθεί” είπε για το ενδεχόμενο 3ης χρονιάς για τη σειρά.