Γιώργος Γιαννιάς: Γιατί πήρε πίσω το μήνυμά του στο Instagram;
Νέα

Γιώργος Γιαννιάς: Γιατί πήρε πίσω το μήνυμά του στο Instagram;

Γιώργος Γιαννιάς: Γιατί πήρε πίσω το μήνυμά του στο Instagram;

Μίλησε στο "Μεσημέρι" για το σχήμα που ακυρώθηκε

Ο Γιώργος Γιαννιάς βρέθηκε καλεσμένος στο “Μεσημέρι και μίλησε για τη διάλυση του σχήματος και όλο το παρασκήνιο.

“Αυτό το σχήμα ήταν επιλογή όλων μας, το θέλαμε όλοι πάρα πολύ” ανέφερε ο τραγουδιστής στο Γιώργο Λιάγκα.

“Τουλάχιστον μπροστά μου δεν τσακώθηκε κάποιος” απάντησε ο Γιώργος Γιαννιάς σχετικά με την έντονη φημολογία ότι ο λόγος διακοπής της συνεργασίας στάθηκε ο καυγάς Άντζελας Δημητρίου-Χρήστου Χολίδη.

Ακόμη, είπε ότι το μήνυμα περί “ηθικών γραμμών” που ανέβασε στο Instagram το έγραψε εν βρασμώ, επειδή στενοχωρήθηκε πολύ που δεν θα γινόταν το σχήμα που τόσο επιθυμούσε. Αυτός ήταν και ο λόγος που το απέσυρε λέγοντας στον εαυτό του:
“Τι κάθεσαι και γράφεις αφού δεν υπάρχει λόγος. Ήταν απλά να μη γίνει”.

Ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με την Άντζελα Δημητρίου και το Χρήστο Χολίδη και η απάντησή του ήταν: “Με όλους όλα καλά”.

Ο παρουσιαστής αναφερόμενος στην παλαιότερη διακοπή της συνεργασίας της Άντζελας Δημητρίου με το Γιώργο Τσαλίκη για “θέματα αφίσας” ρώτησε τον Γιώργο Γιαννιά αν γίνονται τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις μεταξύ των καλλιτεχνών.

“Σίγουρα υπάρχουν αυτά τα θέματα γιατί ο καθένας διεκδικεί αυτό που του ανήκει αλλά στο τέλος το σωστό γίνεται”, προσθέτοντας:
“Εγώ μέχρι τώρα στην πορεία μου δεν έχω συναντήσει τέτοιους τσακωμούς γιατί ο καθένας ξέρει τη θέση που του αναλογεί”, ενώ επεσήμανε ότι πιστεύει πως ο κόσμος δεν δίνει πλέον σημασία σε αυτά τα ζητήματα.

Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι δεν τελείωσε ποτέ το λύκειο με αφορμή ένα σοβαρό θέμα υγείας με τον πατέρα του, όπου χρειάστηκε να στηρίξει και ο ίδιος την οικογένειά του.

“Χρειάστηκε να βοηθήσω και εγώ και έμπλεξαν και δουλειά και σχολείο και λίγο τραγούδι και εν τέλει δεν τελείωσα το σχολείο”.

https://streamable.com/fcg39?fbclid=IwAR29G27rOyI2PcGjN7RN5hUngvYvB8BAro5rLOaPT-v_F7mAyGfnGu9vINk