Μιχάλης Χατζηγιάννης: “H Zέτα ήταν βράχος. Χαίρομαι που την έχω στη ζωή μου”
Νέα

Μιχάλης Χατζηγιάννης: “H Zέτα ήταν βράχος. Χαίρομαι που την έχω στη ζωή μου”

Μιχάλης Χατζηγιάννης: “H Zέτα ήταν βράχος. Χαίρομαι που την έχω στη ζωή μου”

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και εξομολογήθηκε τόσο τις φοβίες του, την αγάπη του για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

“Στη ζωή μου παρέμειναν λίγοι και νομίζω ότι δεν θα προδώσουν ποτέ. Η πορεία μου είναι άρρηκτα δεμένη μαζί τους”, είπε.

“Τα τελευταία δέκα χρόνια ήταν δύσκολα. Μια “οδύσσεια” με ευτυχές τέλος. Έγινα πιο ώριμος, πιο ανθρώπινος, έμαθα από αυτά” εκμυστηρεύτηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

“Η Ζέτα μπορεί να βάλει σε τάξη και τον πιο αδυσώπητο εργένη. Ήταν βράχος και της βγάζω το καπέλο. Χαίρομαι που την έχω στη ζωή μου”, είπε για τη σύντροφό του.

Τι τραγούδι θα της αφιέρωνε; “Θα της αφιέρωνα ‘Τα αισθήματα’ που ξέρω ότι είναι το αγαπημένο της”.

Τι κάνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης όταν έρχονται οι παρέες της Ζέτας στο σπίτι; “Επειδή ξημεροβραδιάζονται κι εγώ δεν το μπορώ, πάω για ύπνο”, είπε.

“Κάνω πιο μαλθακά πράγματα, ακούω κλασική μουσική, πάω καμιά βόλτα, διαβάζω κανένα βιβλίο” είπε για τα χόμπι του.

“Όταν ανεβαίνει η αδρεναλίνη μου παθαίνω πανικό. Δεν μπαίνω ούτε σε λούνα παρκ ούτε σε τρενάκια, ούτε σε καταδύσεις, ούτε σε κλειστοφοβικούς χώρους. Με την ταχύτητα επίσης έχω πρόβλημα” αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

“Είχα πάντα ένα αίσθημα δικαιοσύνης. Δεν ήμουν ο καυγατζής του σχολείου” είπε για την παιδική του ηλικία ενώ μίλησε και για το αν του έχει γίνει πρόταση να πολιτευτεί.

“Δεν έχω ιδέα από πολιτική. Παλιότερα ήμουν κι εγώ ένα από τα τηλέφωνα. Η μουσική δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική”.

Η εκπομπή πρόβαλε ένα απόσπασμα από την πρώτη εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη σε ηλικία 14 ετών στην εκπομπή “Αφετηρίες” στην Κύπρο.

Ο τραγουδιστής μίλησε για το γεγονός ότι πολύ μικρός έγινε αναγνωρίσιμος πράγμα που δυσκολεύτηκε να το διαχειριστεί.

“Η πολλή προβολή μπορεί να τρελάνει ένα παιδί. Ένιωσα ένα κύμα ευφορίας. Οι γονείς μου ήταν πολύ αυστηροί και αυτό ήταν το δίχτυ προστασίας”

“Εγώ δεν την ξέρω την τηλεόραση. Είναι πολύ θετικό που είναι η Ζέτα στο Final 4 γιατί έχω την ευκαιρία να τη θαυμάσω από κοντά” είπε για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Μίλησε και για τη ραπ: “Τα παιδιά που τραγουδούν ραπ πρέπει να μας προβληματίσουν. Εκφράζουν τον πόνο τους, την καθημερινότητά τους. Τα παιδιά ράπερ τα γουστάρω πάρα πολύ”.