Μιχάλης Ρεππάς: Θα έκανε το remake στις «Τρεις Χάριτες» και το «Δις Εξαμαρτείν»;
Νέα

Μιχάλης Ρεππάς: Θα έκανε το remake στις «Τρεις Χάριτες» και το «Δις Εξαμαρτείν»;

Μιχάλης Ρεππάς: Θα έκανε το remake στις «Τρεις Χάριτες» και το «Δις Εξαμαρτείν»;

Τι είπε για τις διαφωνίες με τον Θανάση Παπαθανασίου;

Για τις δυο μεγάλες τηλεοπτικές του επιτυχίες «Τρεις Χάριτες» και το «Δις εξαμαρτείν», τη συνεργασία του με τον Θανάση Παπαθανασίου και τη σειρά που έχει ζηλέψει μίλησε ο Μιχάλης Ρέππας. Ο γνωστός σεναριογράφος έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Νινιού και το Love It και αποκάλυψε αν σκέφτεται να κάνει το remake των παλιών σειρών του.

Μιλώντας αρχικά, για τον Θανάση Παπαθανασίου είπε: «Είναι μια σχέση που την έχουμε “μπετονάρει” και μόνο ο Χάρος θα μας χωρίσει. Με τον Θανάση μαλώνουμε καθημερινά και κάποιες φορές και πολύ. Στην προσπάθειά μας να στηθεί ένα σενάριο κάποιες φορές ακούγονται λόγια βαριά».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη συνεργασία του με την Τζόυς Ευείδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη είπε: «Με την Τζόυς Ευείδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη ήμασταν συμμαθητές. Και ξαφνικά βρεθήκαμε, εκείνη πρωταγωνίστρια, εγώ σκηνοθέτης και ο Δημήτρης διευθυντής».

«Δεν σκεφτόμαστε να κάνουμε κάποιο remake. Οι δύο δουλειές μας, οι “Τρεις Χάριτες” και το “Δις Εξαμαρτείν” είναι αναπόσπαστα δεμένα με τη στιγμή και με τον θίασο που τα υπηρέτησε. Μετά από την Άννα, τη Νένα, τη Μίνα και την Άννα Κυριακού δεν θα ήθελα να ξαναπλησιάσω χωρίς αυτές το θέμα “Τρεις Χάριτες”, ούτε αντίστοιχα και το “Δις Εξαμαρτείν”. Εάν κάναμε κάτι τηλεοπτικά, θα ήταν κάτι καινούργιο και μικρό, μέχρι 20 επεισόδια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Μιχάλης Ρέππας, εξομολογήθηκε: «Από τηλεοπτικές δουλειές έχω ζηλέψει το Homeland, θα ήθελα να το έχω γράψει εγώ. Με τον κορονοϊό είδα πολύ Netflix. Κάποιοι κάνουν 8 επεισόδια το χρόνο, άλλοι  κάνουν 12 και κάποιοι κάνουν τον αστρονομικό αριθμό των 15 επεισοδίων. Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν τηλεόραση. Εμείς εδώ κάνουμε βασανιστήριο».

https://streamable.com/pvl4oe