“Mικρό μου Πόνυ”: Το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι πόνυ είναι γεγονός
Νέα

“Mικρό μου Πόνυ”: Το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι πόνυ είναι γεγονός

“Mικρό μου Πόνυ”: Το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι πόνυ είναι γεγονός

Ένα ομόφυλο ζευγάρι καρτούν θα προβληθεί από την τηλεόραση, μέσα από το επόμενο επεισόδιο της παιδικής σειράς  “Μικρό Μου Πόνυ: H Φιλία Είναι Μαγική.”

Ο τίτλος του επεισοδίου θα είναι, The Last Crusade (“H Tελευταία Σταυροφορία”) και θα συστήνει τη Θεία Holiday και τη θεία Holly, ένα λεσβιακό ζευγάρι που έχει στη φροντίδα του έναν χαρακτήρα της σειράς, την Scootaloo.

Το επεισόδιο έχει ήδη προβληθεί στην Ευρώπη, ενώ στην Αμερική θα προβληθεί την Κυριακή, από το Discovery Family.

H συμπαραγωγός της σειράς, Nicole Dubuc, δήλωσε στο Buzzfeed News: “Νομίζω ότι είναι φανταστικό το γεγονός ότι μπορούμε να δείξουμε ότι αυτό που πραγματικά καθορίζει μία οικογένεια, είναι η αγάπη. Αυτό για εμένα είναι ο ουσία του ‘Μικρού Μου Πόνυ'”.

Ο συγγραφέας και παραγωγός της παιδικής σειράς, Michael Vogel, δήλωσε από τη μεριά του: “H Nicole και εγώ σκεφτήκαμε ότι ήταν μια σπουδαία ευκαιρία να συστήσουμε στο κοινό ένα LGBTQ (ΛΟΑΤΚΙ) ζευγάρι μέσα από την σειρά και ζητήσαμε την έγκριση της Hasbro και μας την έδωσαν. Με τους συμπαραγωγούς μου Nicole Dubuc και Josh Haber, αυτό ήταν κάτι που θέλαμε να κάνουμε στην τελευταία σεζόν. Θέλαμε να φέρουμε αυτό το ζευγάρι στην τελευταία σεζόν και να το κάνουμε επίσημο μέλος τoυ κόσμου  ‘Του Μικρού Μου Πόνυ.’  Η Θεία Holiday και η Θεία Lofty εμφανίστηκαν σε ένα βιβλίο το 2017.  Το ‘Μικρό Μου Πόνυ’,  είχε πάντα να κάνει με την φιλία και την αποδοχή των ανθρώπων (ή των πόνυ) που είναι διαφορετικοί. Οπότε για μας ήταν κάτι σημαντικό που έπρεπε να κάνουμε.”

Ο τρίτος παραγωγός της σειράς, Josh Haber, σχολίασε σχετικά στο Βuzzfeed: “Η ποικιλία και η εκπροσώπηση είναι πολύ σημαντικές για τα παιδιά για τόσους πολλούς λόγους και είναι η απόλυτη προτεραιότητά μου  σε όποια δουλειά κάνω.”