Μίλτος Μακρίδης: «Στο πρώτο MasterChef εγώ έφτιαξα το σπίτι»
Νέα

Μίλτος Μακρίδης: «Στο πρώτο MasterChef εγώ έφτιαξα το σπίτι»

Μίλτος Μακρίδης: «Στο πρώτο MasterChef εγώ έφτιαξα το σπίτι»

Ο γνωστός παρουσιαστής των 90΄s συγκρίνει την τηλεόραση του τώρα και του τότε

Τον Μίλτο Μακρίδη φιλοξένησε η Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δεν γίνεται».

Ο παρουσιαστής, που μεσουράνησε τη δεκαετία του 1990 στην τηλεόραση, έχει αποτραβηχτεί τα τελευταία χρόνια από τα δρώμενα, ωστόσο, δήλωσε πως ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμος να επανέλθει στην αρένα.

Μίλησε για τις εμβληματικές παραγωγές που συμμετείχε όπως το «Ο καλύτερος κερδίζει», το Bar αλλά και τον πρώτο κύκλο του MasterChef, που ήταν υπεύθυνος για το σπίτι. «Στο MasterChef την πρώτη χρονιά ήμουν υπεύθυνος εγώ για το σπίτι, εγώ έφτιαξα το σπίτι στο κομμάτι της παραγωγής» ανέφερε.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι λίγο πριν κατεβάσει ρολά η ΕΡΤ ήταν έτοιμος να επιστρέψει στο γυαλί με μία παραγωγή που ετοίμαζε.

«Το 2012 είχα πάει στο Silicon Valley να δω πώς δημιουργείται η νέα σκέψη και μάλιστα είχα πάρει και τρικάμερο συνεργείο και έκανα μεγάλη παραγωγή κι ήμουν έτοιμος να το παίξω στην ΕΡΤ αλλά έκλεισε».

Συνέκρινε στη συνέχεια την τηλεόραση του τώρα και του τότε. Είπε πως δεν παρατηρεί μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τις παλιές εποχές και καμία καινοτομία. Αν επέστρεφε εκείνος ποτέ μπροστά από τις κάμερες, το μέλημά του θα ήταν αυτό που είχε πάντα, να κάνει τον κόσμο να γελάει.

https://streamable.com/86x86s