Μιμή Ντενίση: Το πρωτόγνωρο σκηνικό υπερπαραγωγή που ετοιμάζει για την ταινία της
Νέα

Μιμή Ντενίση: Το πρωτόγνωρο σκηνικό υπερπαραγωγή που ετοιμάζει για την ταινία της

Μιμή Ντενίση: Το πρωτόγνωρο σκηνικό υπερπαραγωγή που ετοιμάζει για την ταινία της

Τι θα της λείψει από το ΥFSF;

Τη Μιμή Ντενίση φιλοξένησε ο Νίκος Μουτσινάς και έκανε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την ταινία που ετοιμάζει.

Αρχικά αντάλλαξαν τις παραδοσιακά φιλοφρονήσεις με τον παρουσιαστή και μάλιστα του είπε “μη με κοιτάζεις με αυτό το γοητευτικό βλέμμα”!

Η κυρία Ντενίση αναφέρθηκε στο πόσο χάλια είναι τα σχολικά βιβλία σε σχέση με την Ιστορία και αυτός είναι ο γνώμονάς της όταν στήνει ιστορικές παραστάσεις όπως αυτή που πρωταγωνιστεί τώρα.

Στη συνέχεια η κουβέντα ήρθε στην κινηματογραφική μεταφορά του “Κι από Σμύρνη Σαλονίκη” που ετοιμάζει η ηθοποιός και παραγωγός.

Όπως είπε θα παίζουν πολλοί ξένοι ηθοποιοί και έχει ήδη κάνει 3 ταξίδια στην Αμερική αναζητώντας χρηματοδότηση αλλά και κάτι παραπάνω.

Όπως αποκάλυψε, για τις ανάγκες της ταινίας της θα δεσμευτεί ένα κομμάτι είτε στο Λαύριο είτε στη Δραπετσώνα όπου θα στηθεί ως σκηνικό η προκυμαία της Σμύρνης όπως ήταν το 1922 και μετά θα καεί για τις ανάγκες της αναπαράστασης της καταστροφής.

Ομολόγησε ότι έχει γράψει 50 φορές το σενάριο της ταινίας και εδώ και 2 χρόνια έχει αφιερώσει πολύ μεγάλο μέρος από τον χρόνο της.

Μίλησε και για το YFSF στο οποίο δεν θα είναι φέτος. “Αυτό που θα μου λείψει είναι ότι είχα πολλή επαφή με τον νεανικό κόσμο αλλά Τετάρτη με την παράστασή μου, δεν μπορώ”, εξήγησε.

Η κυρία Ντενίση επιβεβαίωσε ότι έχει γίνει κουβέντα η ταινία να γίνει και μίνι σειρά στην τηλεόραση αλλά ακόμα δεν υπάρχουν οριστικές αποφάσεις.

“Στηρίξτε για να γίνει”, είπε και ο Νίκος προκάλεσε τα κανάλια να κάνουν σειρά την ταινία.

Ο Νίκος μάλιστα της ζήτησε ρόλο και στη σειρά και η Μιμή του είπε ότι θα του ταίριαζε να κάνει Τούρκο.