Μιμή Ντενίση: Αποκαλύπτει τον λόγο που ζήτησε φιλί από τον Λάκη Λαζόπουλο
Νέα

Μιμή Ντενίση: Αποκαλύπτει τον λόγο που ζήτησε φιλί από τον Λάκη Λαζόπουλο

Μιμή Ντενίση: Αποκαλύπτει τον λόγο που ζήτησε φιλί από τον Λάκη Λαζόπουλο

Λήξη των “εχθροπραξιών” ανάμεσα στη Μιμή Ντενίση και τον Λάκη Λαζόπουλο είχαμε τον περασμένο Νοέμβριο και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Οι δυο ηθοποιοί αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν, πόζαραν μαζί στους φωτογράφους, ενώ είχαν μια σύντομη κουβέντα μεταξύ τους, δείχνοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο σε όλους πως κηρύχθηκε ανακωχή και ότι όσα άσχημα ειπώθηκαν μεταξύ τους ανήκουν στον παρελθόν.

Αυτό θέλησε να διαβεβαιώσει και η ίδια η Μιμή Ντενίση, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του “Καλύτερα δεν γίνεται” και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και τον Κώστα Τσουρό για την συμφιλίωση της με τον κωμικό.

Το μυστικό και το φιλί του Λάκη στην Μιμή

Για το περιβόητο φιλί τους σε εκείνη την συνάντησή τους, η ηθοποιός δήλωσε πως ο Λάκης Λαζόπουλος της είπε ένα μυστικό, το οποίο η ίδια δεν θέλησε να αποκαλύψει. Αυτό το μυστικό ήταν και ο λόγος που του ζήτησε να της δώσει ένα φιλί.

«Κοίταξε, όλα τα πράγματα κάνουν έναν κύκλο. Θεωρώ ότι μόνο ο Θεός μπορεί να συγχωρεί ή να μην συγχωρεί. Εμείς είμαστε άνθρωποι. Κάνουμε τόσα πολλά λάθη ο καθένας και πιστεύω πραγματικά ότι ένας άνθρωπος που κάνει σάτιρα, επειδή η σάτιρα είναι πάρα πολύ εύκολο να σε παρασύρει, είναι όπως η κωμωδία στο θέατρο για τους κωμικούς» σημείωσε για την παλιά, πλέον, κόντρα της με τον παρουσιαστή.

Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα τη συνεργασία της με τον Κώστα Βουτσά. «Ο λατρεμένος μου Βουτσάς, αν πιάσει ένα αστείο, εάν δεν τον σταματήσω […] μπορεί να το τραβήξει, άμα δεν είμαστε μαζί, δέκα λεπτά. Κάποιος που κάνει σάτιρα, όταν κάτι «πιάσει», πιστεύω ότι μπορεί να χάσει εύκολα το μέτρο» είπε συγκεκριμένα.

Η Μιμή Ντενίση παρά το “πρεσάρισμα” της Ναταλίας Γερμανού και του Κώστα Τσουρού με σκοπό να σχολιάσει περαιτέρω αυτή την παλιά κόντρα, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, λέγοντας πως η ίδια δεν είχε, από την πλευρά της, καμία κόντρα με τον Λάκη. «Δεν είχα δημιουργήσει κάτι. Δεν θα μπω στην συζήτηση αν είχα ενοχληθεί. Το θέμα αυτό έκλεισε. Ο άνθρωπος μου μίλησε, του μίλησα, τελείωσε για εμένα.».

Τι θα κάνει αν την σατιρίσει ξανά;

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να αποτελέσει ξανά αντικείμενο σατιρικού σχολιασμού από τον Λαζόπουλο, η ηθοποιός χαρακτήρισε έξυπνο τον παρουσιαστή του “Αλ Τσαντίρι”. «Δεν θα μπω ούτε σε αυτή τη σκέψη, ούτε σε αυτή την κουβέντα. Θεωρώ ότι είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, που ξέρει πως να χειρίζεται τα πράγματα, όπως ξέρω κι εγώ», ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως θεωρεί κατινιά να συνεχίσει να συζητά το παρελθόν τους.

«Είναι κατινιά να σχολιάζεις κάτι όταν ένας άνθρωπος που μπορεί να έφταιξε σε πλησιάζει, τον πλησιάζεις και τελειώνει. Το θεωρώ κατινιά το να το συνεχίσω και να λέω και μου είπε και του είπα. Δεν είναι του χαρακτήρα μου, καθόλου! Ό,τι έγινε έγινε, σαν να μην έγινε” σχολίασε.

“Εγώ δεν είμαι στην τηλεοπτική λογική του να χρησιμοποιώ ό,τι μου συμβαίνει, είτε είναι επαγγελματικό, είτε είναι ατομικό, είτε ειπώθηκε κάτι για εμένα καλό ή κακό. Και δεν βλέπω να με έχει βλάψει. Αντίθετα, με έχει ωφελήσει το ότι δεν σχολιάζω, δεν απαντώ, δεν συμμετέχω”.