“Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”: Επανέρχεται με νέα, σπαρταριστά επεισόδια
Νέα

“Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”: Επανέρχεται με νέα, σπαρταριστά επεισόδια

“Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”: Επανέρχεται με νέα, σπαρταριστά επεισόδια

Τι θα γίνει στο αποψινό και το αυριανό;

Επανέρχεται από απόψε στις 21.00 στους δέκτες μας η “Μουρμούρα” του Alpha με νέα επεισόδια και πολύ δυνατά guest.

Στο σημερινό επεισόδιο η Μαρία Καβογιάννη και o Τάσος Χαλκιάς ξανάρχονται ως οι γονείς της Ξένιας που θα καυγαδίσουν γιατί δεν κάνουν συχνά σεξ!

Αλλά αυτός ο καυγάς ξυπνάει στο Μπάμπη δικά του θέματα. Πόσα να αντέξει και η Ξένια!

Βούλα και Μηνάς βρίσκονται σε συναγερμό… Σκάει είδηση πειρατείας σε κρουαζιερόπλοιο! Είναι αυτό που ταξιδεύουν η κόρη και ο γαμπρός τους για τον μήνα του μέλιτος!

Η Βέλη πείθει τον Άγγελο να οδηγήσει επιτέλους μόνη της το αμάξι. Και όλα πάνε καλά, εκτός από μια ασήμαντη λεπτομέρεια… Χάνει το αμάξι.

Ο Ηλίας και η Καίτη μαθαίνουν ότι η Ελπινίκη είναι βαριά άρρωστη και αποφασίζουν να δώσουν το όνομά της στο μωρό, για να την παρηγορήσουν. Την ίδια στιγμή όμως, τυχαίνει να αρρωστήσει και η μητέρα της Καίτης, η Μπία. Τελικά μήπως καμιά από τις δυο γιαγιάδες δεν είναι άρρωστη και απλά βρήκαν τρόπο να τους εκβιάσουν συναισθηματικά ώστε να περάσει το δικό τους;

Το επεισόδιο της Πέμπτης

Ο Μπάμπης και η Ξένια προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της εικόνας του Αγίου Χριστοφόρου που βρέθηκε στο σάκο του Μπάμπη… Τι συμβαίνει τελικά;

Η γνωριμία με τους νέους γείτονες, ενθουσιάζει τον Μηνά και εκνευρίζει τη Βούλα. Μήπως τον γλυκοκοιτάζει η καινούρια γειτόνισσα;…

Όταν ο Άγγελος γυρίζει από μια έξοδο με άλλους φαντάρους, η Βέλη υποψιάζεται ότι απέκτησε μια καινούρια κακή συνήθεια στο στρατό… το τσιγάρο!

Η Καίτη ράβει ένα καινούριο φόρεμα για τον ετήσιο χορό των εφοριακών. Όταν όμως το βλέπει ο Ηλίας συνειδητοποιεί ότι το φόρεμα είναι κάπως… μισό. Έτσι, προσπαθεί να την πείσει ότι η γυναίκα του διευθυντή της Εφορίας δεν αρκεί να είναι σεμνή αλλά πρέπει και να φαίνεται.