Μίνα Αδαμάκη: «Στις “Τρεις Χάριτες” μας κυνήγαγαν στον δρόμο»
Νέα

Μίνα Αδαμάκη: «Στις “Τρεις Χάριτες” μας κυνήγαγαν στον δρόμο»

Μίνα Αδαμάκη: «Στις “Τρεις Χάριτες” μας κυνήγαγαν στον δρόμο»

Η Μίνα Αδαμάκη έζησε στιγμές όπως οι σταρ του σινεμά, κατά τη διάρκεια του σίριαλ «Τρεις Χάριτες», όμως η ίδια τρόμαζε να δει τον εαυτό της στην τηλεόραση.

«Είχα σκεφτεί να αλλάξω κάτι πάνω μου αλλά δεν το τόλμησα. Λίγο με τρόμαζε και τώρα είναι αργά», δήλωσε στο «Πρωινό» για τις πλαστικές επεμβάσεις και απάντησε για το τι νιώθει όταν βλέπει τον εαυτό της σε παλιές φωτογραφίες ή την τηλεόραση:

«Δεν μου αρέσει καθόλου όταν το κάνω. Φοβάμαι να βλέπω τον εαυτό μου, τρομάζω με την εικόνα μου. Στην αρχή δεν έβλεπα καθόλου, αλλά μετά πιέστηκα γιατί έπρεπε να δω και να διορθώσω τα λάθη μου».

Σχετικά με τις αντιδράσεις του κόσμου τότε: «Ζούμε στιγμές όπως εκείνες που ζούσαν οι παλιοί ηθοποιοί του σινεμά. Μας κυνηγούσαν στους δρόμους».

Οι γονείς της δεν ήθελαν να γίνει ηθοποιός, όμως εκείνη δεν τους άκουσε: «Άλλαξα δρόμο, είπα ότι θα πάω να σπουδάσω Νομική και πήγα. Ήρθα στην Αθήνα και αυτό με έσωσε. Η μητέρα μου ήρθε στο θέατρο να με δει, ο πατέρας μου ποτέ. Το πήρε πολύ βαριά».

Όσο για τον λόγο που δεν παντρεύτηκε: «Έτυχε να φτάσω κοντά στον γάμο, αλλά αυτή η συνθήκη μου πέφτει βαριά. Δεν ανθίζω μέσα σε αυτήν».