Μητέρα Νανάς Καραγιάννη: Τι απαντά για την ιδιόχειρη διαθήκη της κόρης της;
Νέα

Μητέρα Νανάς Καραγιάννη: Τι απαντά για την ιδιόχειρη διαθήκη της κόρης της;

Μητέρα Νανάς Καραγιάννη: Τι απαντά για την ιδιόχειρη διαθήκη της κόρης της;

Η μητέρα της Νανάς Καραγιάννη μίλησε στο “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” μετά τη δημοσιοποίηση της ιδιόχειρης διαθήκης της κόρης της.

Σε αυτήν, η Νανά αφήνει όλα της τα περιουσιακά στοιχεία σε μία φίλη της, η οποία είχε μιλήσει στη χθεσινή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Πώς εξηγεί την κίνηση της κόρης της να κάνει ιδιόχειρη διαθήκη αλλά και για το περιεχόμενό της;

“Ήξερα ότι αποταμίευε από παλιά από τις δουλειές της, είχε πολλά χρήματα” αναφέρει αλλά όπως εξηγεί: “Τις υποχρεώσεις της στο σπίτι της που αποφάσισε να ζει μόνη της εμείς τις καλύπταμε, υπάρχουν αποδείξεις από τις τράπεζες, υπάρχουν έγγραφα. Τι να πούμε όμως τώρα; Ότι δεν είναι έτσι; Εμείς πονάμε για έναν άνθρωπο που χάσαμε”.

“Για τα σπίτια δεν γνωρίζω. Για λογαριασμούς τραπεζών γνωρίζω. Εμείς πληρώναμε το ενοίκιό της. Αν είχε σπίτια και τα εκμεταλλευόταν με κάποιον τρόπο είναι άγνωστο σε μας όλο αυτό. Οι γιαγιάδες της δεν είχαν δώσει σπίτια στη Νανά. Το σπίτι στο Χαλάνδρι είναι της μητέρας μου. Τα σπίτια των γιαγιάδων δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση”.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της: “Αυτά όλα είναι ενέργειες ενός ανθρώπου ο οποίος δεν είναι καλά. Όταν κάποιος είναι ασταθής ψυχιατρικά δεν μπορεί να έχει καθαρή σκέψη. Και η ασθένεια αυτή δεν αφήνει έναν άνθρωπο να σκέφτεται καθαρά και να έχει άποψη. Μας το είχαν πει οι γιατροί και την αφήναμε να κάνει ό,τι θέλει και να λέει ό,τι θέλει στις συνεντεύξεις κι ας έλεγε ανακρίβειες. Δεν μας πειράζει εμάς, ούτε θέλουμε να υπερασπιστούμε το γόητρό μας, εμείς ξέρουμε τι κάναμε”.