Μητέρα Ρούλας: «Το παιδί μου είναι στις φυλακές και ο κύριος Δασκαλάκης είναι έξω»
Νέα

Μητέρα Ρούλας: «Το παιδί μου είναι στις φυλακές και ο κύριος Δασκαλάκης είναι έξω»

Μητέρα Ρούλας: «Το παιδί μου είναι στις φυλακές και ο κύριος Δασκαλάκης είναι έξω»

Τελικά θέλει ή όχι διαζύγιο η κόρη της;

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την προφυλάκιση της κόρης της.

Όπως είπε το παιδί της είναι αθώο και δεν το πίστευε ότι προφυλακίστηκε.

Για την κεταμίνη, η ίδια δήλωσε ότι η κόρη της έψαξε να βρει τι είναι αυτή η ουσία τη μέρα που συνελήφθη.

«Δεν είχαμε ακούσει ποτέ την ουσία που σκότωσε την Τζωρτζίνα, είναι ιατρικό λάθος» επέμεινε και όπως επικαλέστηκε η κόρη της, δήλωσε ότι η κεταμίνη υπάρχει στα παιδιατρικά νοσοκομεία.

«Μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της αλλά όχι στα παιδιά της, ήταν πρότυπο μητέρας, υπάρχουν και οι γείτονες και οι φίλοι. Στη Μαλένα είχε μεγάλη αδυναμία γιατί η πατρική φιγούρα έλειπε από το σπίτι. Όταν την έπαιρνα εγώ στο σπίτι έπεφτε κάτω και ζήταγε τη μαμά της. Όταν ήρθε η Ίριδα ήταν θείο δώρο μετά τον χαμό της Μαλένας. Ήθελε να είναι όλα τέλεια, σε ό,τι της είχαν πει οι γιατροί.

Η Τζωρτζίνα είναι ένα κεφάλαιο της Ρούλας που ήταν όλος της ο εαυτός και γύρισε και είπε μετά το Καραμανδάνειο όταν το παιδί έμεινε τετραπληγικό “φέρτε μου το παιδί όπως και να είναι, εγώ θα το έχω μόνο να το κοιτάζω”. Η ίδια η μάνα έκανε το παιδί να γελάσει» είπε χαρακτηριστικά.

Για τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη που άλλαξε άρδην μετά την ανακοίνωση της κεταμίνης οπότε στράφηκε εναντίον της συζύγου του είπε:

«Δεν μπορώ να κρίνω τη στάση του κ. Δασκαλάκη, όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω. Αυτή τη στιγμή θέλω μόνο το παιδί μου να βγει έξω γιατί είναι αθώο. Τη στάση αυτή ας την κρίνουν οι δικαστές, εσείς, ο κόσμος».

Μάλιστα ο δικηγόρος της Ρούλας είπε ότι ενώ αρχικά εξέφρασε την επιθυμία για διαζύγιο στον ίδιο μετά αναίρεσε την απόφασή της.

«Υπήρχε πάντα συνεννόηση μεταξύ τους, τα τηλέφωνα ήταν άπειρα μέχρι να συλληφθεί. Δεν θέλω να πω τίποτα για τον κ. Δασκαλάκη. Ο κ. Δασκαλάκης ήξερε για τον κύριο Κουσουλό που από το πρωί μέχρι το βράδυ τον δίκαζε και πήγε και του έδωσε συνέντευξη. Και η Ρούλα έμεινε παγωμένη. Μέσα στη φυλακή της είπε “τα κάνω όλα ψέματα και θα είμαι πίσω σου”. Δεν θέλω να μιλήσω για τον κύριο Δασκαλάκη. Θέλω να μιλήσω για το παιδί μου.

Τον αγαπάει παθολογικά. Θα μου το έλεγε αν φοβάται κάτι.

Δεν μπορώ να απαντήσω εγώ για το σόι του Μάνου. Το παιδί μου είναι στις φυλακές και ο κύριος Δασκαλάκης είναι έξω. Ο πατέρας του Μάνου όταν εγκλωβιστήκαμε στο σπίτι ήταν απ’ έξω και είπε ότι στηρίζει τη Ρούλα και μετά εξαφανίστηκαν» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 33χρονης.

Η μητέρα της λύγισε ξανά όταν ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε στην ψυχρότητα του Μάνου Δασκαλάκη που δεν αντέδρασε ούτε στη σύλληψη της Ρούλας.

«Η αντίδρασή του θα έπρεπε να είναι να κινήσει γη και ουρανό να φτάσει μπροστά του να τη βουτήξει από τα μαλλιά. Γι’ αυτό τι φοβάται η Ρούλα και δεν λέει την πάσα αλήθεια;» είπε.

Η μητέρα της 33χρονης δήλωσε ότι δεν έχει ούτε καν στο πίσω μέρος του μυαλού της ότι είναι ένοχη η κόρη της, ότι νιώθει πολύ προδομένη ενώ ευχαρίστησε τους δικηγόρους της που αναπτέρωσαν το ηθικό της.