Μιχάλης Κουϊνέλης: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν παντρεύονται με την Ήβη Αδάμου
Νέα

Μιχάλης Κουϊνέλης: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν παντρεύονται με την Ήβη Αδάμου

Μιχάλης Κουϊνέλης: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν παντρεύονται με την Ήβη Αδάμου

Η κόρη του, ο πατέρας του και η περίοδος που εργαζόταν ως cameraman

Τον λόγο για τον οποίο έχουν αποφασίσει με την Ήβη Αδάμου να μην παντρευτούν μοιράστηκε με τον Κώστα Τσουρό και το «MEGA Καλημέρα» ο Μιχάλης Κουϊνέλης, ο οποίος συμμετέχει ως κριτής στο X Factor.

«Έχουμε μια εξαιρετική παρέα στο X Factor, περνάμε πολύ καλά, γελάμε πολύ και ακούμε ωραίες φωνές. Έχουμε ακούσει φωνές που ακόμα τις θυμάμαι. Από την πρώτη νότα τα “είπαν” όπως έπρεπε», ανέφερε χαρακτηριστικά και μίλησε για τη γνωριμία του στον ίδιο διαγωνισμό με την μητέρα του παιδιού του και σύντροφό του, Ήβη Αδάμου:

«Στο X Factor γνώρισα την Ήβη Αδάμου, εκεί την είδα πρώτη φορά, τότε πήγαινε λύκειο. Μετά έγραψα το “Σαν έρθει η μέρα”, βγήκαμε για περιοδεία. Όταν ήρθε να σπουδάσει πια, εξελίχθηκε σε άλλο επίπεδο το μεταξύ μας, φτάνοντας στο απόλυτο».

Σε ό,τι αφορά το «ρόλο» του πατέρα, ο Μιχάλης Κουινέλης δήλωσε «τρελαμένος»!

«Είμαι τρελαμένος με την κόρη, ποιος δεν είναι με το παιδί του; Απολαμβάνουμε το σήμερα, είναι ό,τι καλύτερο και ό,τι σοφότερο έχω κάνει στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Με την Ήβη είχαμε πάντα γερές βάσεις, δεν ήταν κάτι το οποίο προέκυψε, ήταν συνειδητό, ήταν το επόμενο λογικό στάδιο μετά από μια σχέση κάποιων χρόνων», πρόσθεσε για την απόφασή τους να αποκτήσουν παιδί.

«Γάμο δε θέλουμε να κάνουμε γιατί μετά θα πρέπει να χωρίσουμε, ενώ έτσι δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσουμε. Ούτε συζητήσαμε το γάμο, ούτε είπαμε αμάν να γίνει. Δε φύγαμε ποτέ από τα μάτια του Θεού, ούτε μας βλέπει περισσότερο αν παντρευτούμε. Αν θέλεις να είσαι μέσα στο πλάνο του Θεού, είσαι», ξεκαθάρισε ο ίδιος.

«Το “Για σένα” νομίζει η Ήβη ότι το έγραψα για εκείνη», αποκάλυψε ο Μιχάλης Κουινέλης.

«Έχω κάνει αρκετές υπερβάσεις, πάνω από το κανονικό, μέχρι πριν μπω στη διαδικασία του στραβού του δρόμου, της συμβίωσης», σημείωσε ο ίδιος γελώντας μιλώντας για το παρελθόν του, ενώ πρόσθεσε ότι «Οι υπερβάσεις μου δεν λέγονται μέρα, θα τα πούμε σε μια βραδινή εκπομπή. Κινδύνευσα πάρα πολλές φορές, έχω κάνει αρκετές χαζομάρες, πραγματικά νιώθω ότι πάντα είμαι στο πλάνο του Θεού».

«Δεν ένιωσα ποτέ ότι έκανα επιτυχία, δεν έκανα κάτι διαφορετικό από πριν», δήλωσε ενώ αναφερόμενος στον πατέρα του σημείωσε ότι «Ο πατέρας μου μού είπε κάποια στιγμή “μπράβο, τα κατάφερες” και με κατέστρεψε. Αυτό έγινε πριν 6-7 χρόνια».

«Τον πατέρα μου τον άκουσα πρώτη φορά να λέει “σε αγαπώ” στην κόρη μου, δεν τον είχα ξανακούσει. Είναι από την παλιά πάστα ανθρώπων, είναι σκληροί άνθρωποι», πρόσθεσε.

Ο Μιχάλης Κουινέλης αναφέρθηκε και στην περίοδο που εργαζόταν ως cameraman.

«Θυμάμαι την περίοδο που ήμουν cameraman για τις ειδήσεις, έχω φάει πολλά κρύα, τράβαγα με την κάμερα και δεν τράβαγε γιατί είχε παγώσει. Με την κάμερα γύριζα και αγώνες ποδοσφαίρου, χάζευα και είχα χάσει πολλά γκολ», θυμήθηκε γελώντας ο αγαπημένος καλλιτέχνης.