Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: «Το παιδί μάς ήρθε σαν ένα γρήγορο δώρο»
Νέα

Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: «Το παιδί μάς ήρθε σαν ένα γρήγορο δώρο»

Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: «Το παιδί μάς ήρθε σαν ένα γρήγορο δώρο»

Οι ηθοποιοί μιλούν για την γρήγορη απόφαση που πήραν ώστε να αποκτήσουν παιδί

Ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής συνάντησαν την Τζένη Θεωνά στις «Μαμά-δες» και αναφέρθηκαν τόσο στη σχέση τους όσο και στην απόφαση να δημιουργήσουν οικογένεια.

Για το εάν πιστεύουν στο «για πάντα», ο Μιχάλης Οικονόμου απάντησε: «Είμαστε 7 -8 χρόνια μαζί. Δεν έχουμε επέτειο γιατί δεν το έχουμε συγκρατήσει. Έχουμε κάνει το σύμφωνο, οπότε κρατάμε αυτό. Δεν πιστεύουμε στο για πάντα, πιστεύουμε στο για σήμερα».

Όσον αφορά στην απόφασή τους να δημιουργήσουν οικογένεια αλλά και την συνθήκη στην οποία έγινε, εξομολογήθηκαν: «Η σκέψη να αποκτήσουμε οικογένεια μας ήρθε ένα μήνα πριν γεννηθεί το παιδί. Εμάς το παιδί μας ήρθε εντελώς διαφορετικά, σε αντίθεση με άλλα ζευγάρια που είτε υιοθετούν, είτε βρίσκουν παρένθετη μητέρα. Εμάς ήρθε από ένα συγγενικό πρόσωπο.

Επειδή ήταν μονόδρομος το παιδί να πήγαινε σε κάποιο ίδρυμα, έπρεπε να πάρουμε μια γρήγορα απόφαση να δούμε αν θα το κυνηγήσουμε εμείς, με τη βοήθεια βέβαια της συγγένειας με αυτό το πρόσωπο, αν δεν υπήρχε θα ήταν πολύ δύσκολο. Μας ήρθε ένα δώρο και κοιταχτήκαμε στα μάτια και μπήκαμε στη διαδικασία να κινήσουμε όλο αυτό το ζήτημα, μέχρι τότε όμως δεν το είχαμε σκεφτεί ποτέ.

Σίγουρα μεγάλωσα σε μια οικογένεια που ήταν δεμένοι όλοι μεταξύ τους και μου δημιουργούταν μι αίσθηση ότι θέλω να γίνω πατέρας αλλά μεγαλώνοντας και βλέποντας ότι η σεξουαλικότητά μου πάει σε έναν χώρο που δεν συνηθιζόταν μέχρι τότε να υπάρχει αυτό σαν δεδομένα και το είχα αποβάλει από το μυαλό μου, με πόνο όμως. Ήρθε όμως αυτή η στιγμή και έχοντας έναν άνθρωπος σαν τον Γιώργο δίπλα μου, άλλαξε η ζωή μου».