Μιχάλης Ρέππας: «Είχα καταλάβει ότι η Μίνα Αδαμάκη και η Ντίνα Κώνστα δεν ήταν καλά»
Νέα

Μιχάλης Ρέππας: «Είχα καταλάβει ότι η Μίνα Αδαμάκη και η Ντίνα Κώνστα δεν ήταν καλά»

Μιχάλης Ρέππας: «Είχα καταλάβει ότι η Μίνα Αδαμάκη και η Ντίνα Κώνστα δεν ήταν καλά»

Όσα είπε για τις αξέχαστες ελληνικές σειρές που έγραψε με τον Θανάση Παπαθανασίου, τη σχέση του με τις πρωταγωνίστριες και άγνωστο παρασκήνιο

Ο Μιχάλης Ρέππας ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4» και μίλησε για την πολυκύμαντη καριέρα του.

Μιλώντας για τη συμμετοχή του στο YFSF είπε: «Χάρηκα τόσο πολύ όταν πήγα στην κριτική επιτροπή που έβγαινα στον δρόμο και αντιλαμβανόμουν ότι με αγαπάνε και μετά ήρθε ο Βασίλης στους Συμπέθερους. Κοιτάω μόνο να το χαρώ. Ίσως ποτέ δεν με εξετίμησα ως ηθοποιό. Με βαθμολογούσα άσχημα, ίσως ήταν βλακεία μου. Με βλέπω στις Χάριτες και λέω “τι δεν μου άρεσε;”».

«Είχα καταλάβει ότι η Μίνα Αδαμάκη και η Ντίνα Κώνστα δεν ήταν καλά»

«Η Μίνα (Αδαμάκη) ήταν από τους ανθρώπους που υπεραγαπάς αλλά δεν τους βλέπεις καθόλου συχνά. Κάποια στιγμή λέω “ρε Θανάση δεν πρέπει να είναι καλά η Μίνα” γιατί με είχε πάρει ένα τηλέφωνο και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε, σαν να τα μπέρδευε, αλλά δεν μου πήγε το μυαλό ότι είναι κάτι τόσο σοβαρό.

Το ίδιο και με την Ντίνα την Κώνστα, από τηλεφώνημα είχε φανεί ότι κάτι δεν πάει τέλεια. Δεν ξέρεις και πώς να το χειριστείς, είναι όπως με τον μεθυσμένο, τον κάνεις καλά;

Υπάρχουν πάρα πολλές δυσκολίες μέσα στη ζωή και των γυναικών αυτών. Με την Άννα (Παναγιωτοπούλου) δεν μιλάω σχεδόν καθόλου, προσπαθώ να μαθαίνω νέα της, η Νένα (Μεντή) έχει κάποιες δυσκολίες στη ζωή της αυτή τη στιγμή, στο στενό της περιβάλλον, μιλάμε με μηνύματα» είπε για τις αξέχαστες συμπρωταγωνίστριές του στις «Τρεις Χάριτες» και τη δική του «Γιολάντα Ραγιά».

«Έχω συγγένεια αίματος μαζί τους.

Δεν γινόταν οι Τρεις Χάριτες να μην είναι απίκο πάνω στη δουλειά. Μόνο στον τάφο δεν θα φύγει επεισόδιο από μας λέγαμε με τον Θανάση, από το νοσοκομείο θα το παλέψουν λέγαμε.

«Το Δις εξαμαρτείν δεν είχε την επιτυχία που είχαν οι Χάριτες.

Σίγουρα είμαστε τρομακτικά τυχεροί αλλά έχουμε δουλέψει και πολύ. Με τον Θανάση δεν σταματάμε παρά μόνο το καλοκαίρι ένα 20ήμερο. Όχι ότι δεν τηλεφωνιόμαστε.

Οι ταινίες μας ήταν κινηματογραφικά πάρτι.

Το Κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο είναι πολύ πιο viral από το Safe Sex αλλά δεν έκοψε τόσα εισιτήρια την εποχή του.

Στην αποτυχία στεναχωριέμαι, τι, κουταμάρες να λέμε;» είπε μεταξύ άλλων.

«Θα ήθελα να έχω γράψει το Straight Story» ομολόγησε.

Γιατί δεν κάνουν επιτυχία σήμερα οι κωμωδίες;

«Θέλουν φονικά και τα άντερα στο χέρι. Αφού έτσι δείχνουν οι αριθμοί. Δεν είμαι από αυτούς που λέω ότι οι υπεύθυνοι των καναλιών… Πιστεύω ότι ακολουθούν ότι επιτάσσει ο κόσμος.

Αυτή τη στιγμή είναι πολλά τα δραματικά που τραβάνε» είπε.

Τέλος αποκάλυψε το όνομα της ηθοποιού που είχαν προτείνει αρχικά για τον ρόλο της «Μπεμπέκας» στις «Τρεις Χάριτες»:

«Είχαμε σκεφτεί μια πολύ συνηθισμένη λύση εκείνη την εποχή, την Καιτούλα τη Λαμπροπούλου. Η Ελβίρα η Ράλλη πρότεινε την Άννα Κυριακού. Πήραμε τον τηλεφωνικό κατάλογο και λέγαμε ποια ζει!».