Μουντιάλ Κατάρ – Φάση των 8: Αναλυτικά οι μέρες και οι ώρες προβολής των αγώνων
Νέα

Μουντιάλ Κατάρ – Φάση των 8: Αναλυτικά οι μέρες και οι ώρες προβολής των αγώνων

Μουντιάλ Κατάρ – Φάση των 8: Αναλυτικά οι μέρες και οι ώρες προβολής των αγώνων

Αναλυτικά οι αγώνες των προημιτελικών

Το Μουντιάλ του Κατάρ που μεταδίδεται αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+ μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία με τις 8 εθνικές που πήραν το εισιτήριο για τους προημιτελικούς να προετοιμάζονται για σκληρές αναμετρήσεις.

Η αρχή θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής, στις 17:00 στον ΑΝΤ1 και στο ΑΝΤ1+, με τη μονομαχία της Κροατίας με τη Βραζιλία.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 21:00 στον ΑΝΤ1 και στο ΑΝΤ1+, η Ολλανδία θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή σε μια αναμέτρηση που φέρνει στη μνήμη των μεγαλύτερων τον τελικό του 1978.

Το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 στον ΑΝΤ1 και στο ΑΝΤ1+, το Μαρόκο θα δώσει άλλη μια παθιασμένη μάχη για την πρόκριση, αυτή τη φορά κόντρα στην Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος.

Η τετράδα των ημιτελικών θα ολοκληρωθεί με το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι που θα αρχίσει την Κυριακή στις 21:00 στον ΑΝΤ1 και στο ΑΝΤ1+.

Η Αγγλία ανυπομονεί να κάνει επιτέλους πράξη το σύνθημα “it’s coming home” για το τρόπαιο που είχε κατακτήσει το μακρινό 1966, ενώ η κάτοχος του τίτλου Γαλλία του εκπληκτικού Κιλιάν Εμπαπέ ονειρεύεται να γίνει η πρώτη ομάδα που κατακτά δύο συνεχόμενα Μουντιάλ μετά τη Βραζιλία του Πελέ το 1958 και το 1962.

Και σε αυτή τη φάση οι αγώνες είναι νοκ άουτ καθώς μόνο μία ομάδα από κάθε αναμέτρηση θα προκριθεί στην ημιτελική φάση.

Αν δεν υπάρχει νικητής στα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας του αγώνα, το παιχνίδι πηγαίνει σε ημίωρη παράταση και στη συνέχεια- αν χρειαστεί- στη διαδικασία των πέναλτι.