My Greece: Η Έλενα Παπαρίζου ξενάγησε τη Δέσποινα Βανδή στον τόπο της – «Εδώ, είμαι η κόρη του Γιώργου»
Νέα

My Greece: Η Έλενα Παπαρίζου ξενάγησε τη Δέσποινα Βανδή στον τόπο της – «Εδώ, είμαι η κόρη του Γιώργου»

My Greece: Η Έλενα Παπαρίζου ξενάγησε τη Δέσποινα Βανδή στον τόπο της – «Εδώ, είμαι η κόρη του Γιώργου»

Η λατρεία της για το Μουζάκι, η βόλτα με το υδροποδήλατο και ο έρωτας των γονιών της

Στην Καρδίτσα, παρέα με την Έλενα Παπαρίζου, βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή η οποία γνώρισε τις ομορφιές του τόπου μέσα από τα μάτια και την ψυχή της “My number one” τραγουδίστριας της Ελλάδας.

Οι δυο τραγουδίστριες, οι οποίες συνδέονται με στενή φιλία, δεν σταμάτησαν να πειράζουν η μία την άλλη, τόσο για τις ηλικίες τους, όσο και για το γεγονός ότι η Έλενα είναι σαν… δήμαρχος στα χωριά, καθώς όλοι την ξέρουν και όλοι τη χαιρετούν.

«Όταν πήγαινα γυμνάσιο έβγαλες το Ζιγκολό», είπε η Δέσποινα σε μια συζήτησή τους, «Εγώ μίκραινα με τα τραγούδια σου», απάντησε η Έλενα με τις δυο τους να ξεκαρδίζονται.

Στην πορεία της βόλτας τους αποφάσισαν να κάνουν πετάλι με ένα υδροποδήλατο, ωστόσο στη συνέχεια σταμάτησαν για φαγητό, καθώς η Έλενα διαμαρτυρήθηκε ότι πεινάει.

https://streamable.com/wpqm0g

Επόμενη στάση Μουζάκι για τις δύο γυναίκες, με την Έλενα Παπαρίζου να εξιστορεί τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν η μητέρα της και ο πατέρας της. Ο κ. Γιώργος είχε βάλει στο μάτι τη γυναίκα του και περίμενε έναν χρόνο για να την ξαναδεί σε ένα πανηγύρι του χωριού. Το πρώτο τους ραντεβού ήταν υπό την επιτήρηση του θείου.

Η Έλενα γνωρίζει όλους τους συγγενείς της και μάλιστα δύο μέρες πριν γυριστεί η εκπομπή γνώρισε έναν δεύτερο ξάδερφό της. «Για μένα αυτή είναι η ζωή. Εγώ εδώ δεν είμαι η Έλενα Παπαρίζου, είμαι η κόρη του Γιώργου. Κάθε φορά που έρχομαι εδώ ο κόσμος έχει ιστορίες να λέει για την πατέρα μου».

Η θεία Όλγα ανέλαβε να φτιάξει μια φανταστική χορτόπιτα μαζί με την Έλενα και τη Δέσποινα και η πρώτη μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, όταν είχε κλέψει από τα καλλυντικά της θείας της ένα μολύβι χειλιών. Όταν το «μυστικό» φανερώθηκε, έκανε έναν χρόνο να μπει ξανά σε εκείνη την τουαλέτα της θείας, από όπου είχε σουφρώσει το μολύβι.

https://streamable.com/9wrda7

Το My Greece επισκέφθηκε και το χωριό της μητέρας της Έλενας, εκεί όπου η Έλενα και η Δέσποινα συνάντησαν τον αυστηρό θείο Jimmy, ο οποίος αποκάλυψε τα… σκασιαρχεία της πρώτης στο σχολείο.

https://streamable.com/1tvter