My Style Rocks: Αλλάζει μέρα το Gala
Νέα

My Style Rocks: Αλλάζει μέρα το Gala

My Style Rocks: Αλλάζει μέρα το Gala

Μια από τις αλλαγές που θα δούμε στα τηλεοπτικά προγράμματα με την έλευση του νέου έτους είναι και αυτή του My Style Rocks. Έτσι, το Gala θα προβάλλεται στο εξής κάθε Κυριακή, την ίδια ώρα, δηλαδή στις 9 το βράδυ.

https://www.instagram.com/p/BsLW9CBlVqO/

Αυτή η αλλαγή γίνεται ελέω Power of Love, αφού το Gala του ερωτικού reality είναι προγραμματισμένο για τις Παρασκευές. Απόψε, μάλιστα, θα δούμε την πρώτη αποχώρηση από το σπίτι της αγάπης και τον πρώτο αγαπημένο παίκτη του κοινού. Το παιχνίδι που ξεκίνησε την Πρωτοχρονιά φαίνεται πως δεν έχει συγκινήσει ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό, καθώς βρίσκεται πίσω από τον ανταγωνισμό στην τηλεθέαση, παρότι ALPHA και ANT1 προβάλουν ακόμη επαναλήψεις. Την Πέμπτη, το παιχνίδι κατέγραψε 15,4% την ώρα που η σειρά “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα” έκλεινε με 20,9%. Ακόμη πιο ψηλά νούμερα, 22,2%, σημείωσε η ελληνική ταινία με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα που ακολούθησε και πάλι στον ALPHA.

Όλες αυτές οι αλλαγές στο πρόγραμμα, εν αναμονή του  Survivor, του δυνατού χαρτιού του ΣΚΑΪ, που θα προβάλλεται στην prime time.

Έτσι λοιπόν, θα βλέπουμε το Gala του reality μόδας κάθε Κυριακή, το οποίο για την ώρα θα προβάλλεται απέναντι από το Bake Off Greece του Alpha!