My Style Rocks: Η αδικία, τα δάκρυα της Χριστοπούλου και η ανατροπή!
Νέα

My Style Rocks: Η αδικία, τα δάκρυα της Χριστοπούλου και η ανατροπή!

My Style Rocks: Η αδικία, τα δάκρυα της Χριστοπούλου και η ανατροπή!

Ποια παίκτρια έφυγε από το παιχνίδι μόδας;

Ακόμα ένα My Style Rocks Gala προβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και τα είχε όλα: στρατηγικές κινήσεις, συγκίνηση και ανατροπές.

Όταν ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις των παικτριών που είχαν άρωμα “Αρχαίας Ελλάδας”, η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε ότι νικήτρια της εβδομάδας που κερδίζει τα 2.500 ευρώ είναι η Τόνια.

Στη συνέχεια, είπε στην Αρετή, τη Σοφιάννα και στην Ευρυδίκη ότι είναι οι τρεις με τη χαμηλότερη βαθμολογία άρα και υποψήφιες προς αποχώρηση.

Οι συμπαίκτριές τους αποφάσισαν να σώσουν την πιο ‘αδύναμη’, τη Σοφιάννα.

https://streamable.com/wvte5

Οι κριτές κλήθηκαν, λοιπόν, να αποφασίσουν αν θα αποχωρήσει η Αρετή ή η Ευρυδίκη.

Ο Λάκης Γαβαλάς με δυσκολία ψήφισε να φύγει η Ευρυδίκη, ενώ η Έλενα Χριστοπούλου δεν κατάφερε να αποφασίσει εύκολα, ενώ έκανε λόγο περί αδικίας για τα δύο κορίτσια που βρίσκονταν σε αυτή τη θέση.

Μάλιστα, η κριτής του My Style Rocks έκλαψε για τις δύο διαγωνιζόμενες και τελικά με “βαριά καρδιά” ψήφισε να παραμείνει η Ευρυδίκη.

https://streamable.com/h7jo5

Όταν πήρε τον λόγο ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Ευρυδίκη τον διέκοψε για να πει ότι είναι καλύτερα να φύγει εκείνη διότι θα λείψει λιγότερο στις άλλες κοπέλες.

Τότε, ο σχεδιαστής έκανε την ανατροπή και ζήτησε από την παραγωγή να παραμείνουν και οι δύο διότι μέσα στην εβδομάδα αποχώρησε οικειοθελώς η Ιωάννα.

Η αγωνία κορυφώθηκε για λίγο και αμέσως μετά ο Στέλιος τους ανακοίνωσε: “Θα μείνετε και οι δύο!”

https://streamable.com/41yem