My Style Rocks: Η ανακοίνωση της Κ. Σπυροπούλου για την Β. Καρύδα
Νέα

My Style Rocks: Η ανακοίνωση της Κ. Σπυροπούλου για την Β. Καρύδα

My Style Rocks: Η ανακοίνωση της Κ. Σπυροπούλου για την Β. Καρύδα

Το πρώτο επεισόδιο του My Style Rocks, μετά τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή προβλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απευθύνθηκε στους τηλεθεατές για το θέμα. “Η Βικτώρια δεν βρίσκεται στην παρέα μας. Θέλω να της εκφράσω τα Συλλυπητήριά μου. Η σκέψη μας είναι τόσο στην ίδια, όσο και στα δυο της αγγελούδια” είπε η παρουσιάστρια του My Style Rocks, πριν συνεχίσει το παιχνίδι.

Η δολοφονία του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, με τον οποίο ήταν παντρεμένη η πρώην παίκτρια της εκπομπής έλαβε χώρα στις 31 Οκτώβρη. Ωστόσο, οι εκπομπές του My Style Rocks ως την περασμένη Παρασκευή είχαν γυριστεί πριν το τραγικό συμβάν. Μάλιστα, την πρώτη ημέρα, μετά τη δολοφονία, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ είχε ενημερώσει τους τηλεθεατές με super, πως η εκπομπή είναι μαγνητοσκοπημένο. Αυτός ήταν και ο λόγος που παρακολουθούσαν ανάμεσα στις συμμετέχουσες και την σύζυγό του θανόντα.

Το πρωί της Δευτέρας ήρθε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή. Ο επιχειρηματίας θα ταφεί στην Αυστραλία, ενώ πληροφορίες θέλουν την σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά να μετακομίζουν μόνιμα στο Σίδνεϊ.