My Style Rocks: Βγήκαν τα “μαχαίρια” – Τελικά πόσες παίκτριες αντιγράφουν;
Νέα

My Style Rocks: Βγήκαν τα “μαχαίρια” – Τελικά πόσες παίκτριες αντιγράφουν;

My Style Rocks: Βγήκαν τα “μαχαίρια” – Τελικά πόσες παίκτριες αντιγράφουν;

Πληθαίνουν μέρα με τη μέρα τα "Ραμονάκια";

Συνεχίζεται και στο σημερινό επεισόδιο η “μανούρα” που ξεκίνησε χτες με την Κιάρα Μαρκέζη και τις αντιγραφές της Ραμόνας.

“Στον τοίχο” για ακόμα μια μέρα “στήσανε” οι παίκτριες την Κιάρα και τον στυλίστα-φάντασμα που κρύβεται από πίσω της, με πρώτη την Τόνια Κούμπα.

Η παίκτρια άφησε τις αιχμές της για την Κιάρα, λέγοντας πως δυο φορές την έχει πετύχει με τη μητέρα της στην Ερμού να ψωνίζουν μαζί, πράγμα που τη δίχασε πολύ.

“Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται”, ανέφερε.

Η Στέλλα Πάσσαρη δήλωσε “άπειρα διχασμένη” με το “Ραμονάκι”, αφού έχει προβληματιστεί με το κατά πόσο το στυλ της είναι αυθεντικό ή όχι… και δηλώνει πως δε δέχεται να είναι σε ένα “στημένο” παιχνίδι.

Επόμενη που έλαβε μέρος στο “πατιρντί”, ήταν η Ευρυδίκη που βλέπει περίεργες άρτιες εικόνες τελευταία σε όλες τις παίκτριες, ακόμα και στην Κρίστεν.

Με αυτά και με εκείνα, η Κιάρα Μαρκέζη, ξέσπασε σε κλάματα και εξομολογήθηκε πως στην αρχή δε φόραγε πολύ επιτηδευμένα outfits φοβούμενη την αρνητική κριτική και πως ακόμα δεν έχει βρει το στυλ της, όπως άλλωστε κάθε κοπέλα στην ηλικία των 19 χρόνων, εξού και οι διακυμάνσεις στις εμφανίσεις της.

https://streamable.com/s4csi?fbclid=IwAR3cB6RCb9CbS-Q8DK-o8IbRC5z9qwT9ZakZgr821MNaCK6_mcHRfxhHPu0

Ο Στέλιος Κουδουνάρης στην κριτική του της είπε πως ο καιρός θα δείξει εάν οι υποψίες του θα βγουν αληθινές, ενώ η σημερινή της επιλογή δεν τον εντυπωσίασε.

“Είσαι εκτός concept”, της είπε δίνοντάς της μονάδα.

Γιατί δεν υπερασπίζεται τον εαυτό της, αναρωτήθηκε στη συνέχεια η Έλενα Χριστοπούλου, θέλοντας να “βγάλει το φίδι από την τρύπα”, συνεχίζοντας να αφήνει τις αιχμές της περί αντιγραφής…

Ο Λάκης Γαβαλάς έσπασε το σερί τών άσων, βάζοντάς της δυο και την παρότρυνε να φέρει νέες προτάσεις στο παιχνίδι.

https://streamable.com/yi01o?fbclid=IwAR3ZiDtV7UcbXR49UE1tvkaUmTZX2D9UZmK_B1XVQtuEiSq_KyUYItMVCaw