Μυρτώ Αλικάκη: «Πώς θα πω στα παιδιά ότι δεν τα καταφέραμε; Με βασάνιζε πολύ καιρό»
Νέα

Μυρτώ Αλικάκη: «Πώς θα πω στα παιδιά ότι δεν τα καταφέραμε; Με βασάνιζε πολύ καιρό»

Μυρτώ Αλικάκη: «Πώς θα πω στα παιδιά ότι δεν τα καταφέραμε; Με βασάνιζε πολύ καιρό»

Όσα μοιράστηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο

Η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στο διαζύγιο που είχε με τον Πέτρο Λαγούτη αλλά και τη σχέση που έχει με τους γιους της.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη ψυχοθεραπεία που έκανε για 7 ολόκληρα χρόνια και πώς ένιωσε όταν η ψυχαναλύτριά της, της είπε πώς τα έχει καταφέρει σε έναν ικανοποιητικό βαθμό.

«Ήταν μία συζήτηση που την κάναμε με την ψυχαναλύτρια μου και μου είπε ότι είχα κάνει μία ικανοποιητική δουλειά. Τότε θα γεννούσα τον δεύτερο γιο μου, της είπα ότι θα διακόψω και μου είπε ότι δεν χρειάζεται να ξαναπάω γιατί είχα κάνει δουλειά. Η διαδικασία αυτή για να ωριμάσεις πρέπει να αποχωριστείς τον άνθρωπο που το κάνεις. Ήταν πολύ συγκινητικό αλλά αυτός ο άνθρωπος που είναι από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μου, ένιωσα μία τόσο βαθιά συγκίνηση και ικανοποίηση όταν μου είπε ότι τα έχω καταφέρει», ανέφερε για τη ψυχοθεραπεία που έκανε.

Σχετικά με το διαζύγιο και τα παιδιά της, είπε: «Είναι πιο υγιές να δίνεις κι αυτήν την πληροφορία σε έναν άνθρωπο που μεγαλώνει, ότι ξέρεις κάτι έχω κάνει ένα λάθος. Δεύτερον έχω πάντα δικαίωμα σε δεύτερη ευκαιρία. Τρίτον η αγάπη δεν έχει μόνο ένα πρόσωπο, έχει πολλά, τέταρτον αυτή η συζυγική ζωή που όλοι μπροστά σε αυτήν και νιώθουμε ανεπαρκείς, είναι στα αλήθεια η πιο δύσκολη πίστα της ζωής. Το να μην λειτουργήσει, είναι ανθρώπινο. Γιατί να νιώθουμε αυτήν την εφιαλτική ματαίωση ότι δεν τα καταφέραμε; Το έχω ζήσει αυτό το πράγμα.

Παιδιά πάτε καλά; Αυτό μου ήταν το πιο δύσκολο να το παραδεχτώ από όλα τα υπόλοιπα. Πώς θα πω στα παιδιά ότι δεν τα καταφέραμε. Αυτό με βασάνιζε πάρα πολύ καιρό. Το φορτώνεσαι γιατί είναι μέσα σου», ανέφερε.