Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου vs Βρισηίδα Ανδριώτου: «Έλεγε για το ποιόν μου, για την προσωπική μου ζωή…»
Νέα

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου vs Βρισηίδα Ανδριώτου: «Έλεγε για το ποιόν μου, για την προσωπική μου ζωή…»

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου vs Βρισηίδα Ανδριώτου: «Έλεγε για το ποιόν μου, για την προσωπική μου ζωή…»

Το «διπλό ταμπλό» της Ασημίνας και το «θύμα» - Τάκης

Χείμαρρος ήταν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μιλώντας στο Love it για τους συμπαίκτες της στο Survivor και τα καταχθόνια σχέδια στρατηγικής που κατέστρωναν για να ελιχθούν μέσα στο παιχνίδι.

«Ο Τάκης σίγουρα θεωρώ ότι είναι ένα από τα άτομα που είναι ικανός να κάνεις τα πάντα προκειμένου να μείνει στο Survivor. Προκαλεί τους πάντες, τους προκαλεί λεκτικά και το χειρότερο είναι ότι τους προκαλεί και off camera, ώστε on camera να εκραγούν και ο ίδιος να θυματοποιηθεί» είπε.

Παράλληλα, περιέγραψε ως διπρόσωπη τη Βρισηίδα που θέλει να προβάλλει μία πιο χαριτωμένη πλευρά ενώ η πραγματικότητα διαφέρει σημαντικά.

«Η Βρισηίδα σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει καλή, ενώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα. Λέει συνεχώς ότι είναι η καλύτερη. Μέσα σε μία νύχτα αποφάσισε να γίνει φίλη της Μυριέλλας και όχι μόνο να γίνει φίλη, αλλά να κράξει και εμένα σε εκείνη, λέγοντας πως εγώ στήνω τα πράγματα, ότι είμαι τρελή. Κατάφερε τον σκοπό της και η Μυριέλλα, επειδή είναι αθώα, πείστηκε εν τέλει με ψήφισαν και ευτυχώς μετά από λίγο το κατάλαβε και μου ζήτησε “συγγνώμη”.

Η Βρισηίδα από το πρώτο βράδυ που χωριστήκαμε ανά δυάδες και μείναμε στο ξενοδοχείο, χωρίς να με γνωρίζει πήγε να με κατηγορήσει στη Μυριέλλα που ήταν φίλη μου. Κάποια στιγμή δεν άντεξα και της το είπα ενώ εκείνη προσπαθούσε να μου ωραιοποιήσει αυτά που είπε στη Μυριέλλα. Κάθεσαι και λες για την προσωπική μου ζωή, για το ποιόν μου, με κακοχαρακτηρίζεις χωρίς να με ξέρεις;»

Στην ίδια συνομοταξία κατέταξε και την Ασημίνα που ενώ το «έπαιζε» κολλητή με τον Γιώργο Κατσούνη πίσω από την πλάτη του τον «έθαβε» παροτρύνοντας τους υπόλοιπους να μην τον εμπιστεύονται.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της που την ανάγκασε σε οικειοθελή αποχώρηση.

«Δεν έχω συνέλθει ακόμα. Μίλησα και με τον γιατρό μου στην Αθήνα, οπότε παίρνω μια αγωγή ώστε να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η παραγωγή ότι είναι καλύτερο για εμένα το να μην ρισκάρουμε ένα θέμα υγείας».

Ποιους θέλει να δει στον τελικό του ριάλιτι και γιατί;