Νανά Παλαιτσάκη: «Προσπαθώ να διαχειριστώ ότι δεν θα συναντηθώ ξανά με τον Κώστα Σγόντζο»
Νέα

Νανά Παλαιτσάκη: «Προσπαθώ να διαχειριστώ ότι δεν θα συναντηθώ ξανά με τον Κώστα Σγόντζο»

Νανά Παλαιτσάκη: «Προσπαθώ να διαχειριστώ ότι δεν θα συναντηθώ ξανά με τον Κώστα Σγόντζο»

Η Νανά Παλαιτσάκη βρέθηκε, σήμερα, καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τα παιδικά της χρόνια, τους τρεις γάμους της αλλά και τον πρόσφατο θάνατο του Κώστα Σγόντζου.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»

Η Νανά Παλαιτσάκη αναφέρθηκε στον θάνατο του Κώστα Σγόντζου, λέγοντας: «Δεν είμαι καλά» και συμπλήρωσε: «Προσπαθώ να διαχειριστώ ότι δεν θα συναντηθώ ξανά με τον Κώστα (σ.σ. Σγόντζο)». Στη συνέχεια, είπε ότι γνωρίστηκαν στον ΑΝΤ1 και παραδέχθηκε ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι το πρώτο τους ταξίδι έγινε στα Κύθηρα.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος σχολίασε τους τρεις γάμους της και είπε πως όταν έκανε τον πρώτο, με τον Νίκο Δούκα, δεν επιτρεπόταν να κρατήσει το πατρικό της (σ.σ. Παλαιτσάκη). Όταν, όμως, βγήκε το διαζύγιό τους και εκείνη πήγε στον ΣΚΑΪ, τότε έγινε ευρέως γνωστή ως Νανά Παλαιτσάκη.

«Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 13 ημερών»

Η Νανά Παλαιτσάκη μίλησε και για τους γονείς της. Αρχικά, αναφέρθηκε στον πατέρα της, τον οποίο -όπως είπε- έχασε όταν ήταν 13 ημερών εξαιτίας ενός τροχαίου δυστυχήματος. «Πήγαινε στο Πεντάγωνο και στη Φιλοθέη προσπάθησε να αποφύγει ένα ταξί. Τραυματίστηκε, όταν ήμουν 5 ημερών, επειδή δεν φορούσε ζώνη. Έζησε 8 ημέρες και μετά ‘έφυγε’».

Για τη μητέρα της, η Νανά Παλαιτσάκη αποκάλυψε ότι όταν ήταν έγκυος σ’ εκείνη, ήθελε να κάνει άμβλωση, αλλά ο γιατρός είχε τροχαίο ατύχημα. «Στο δεύτερο βιβλίο μου, με τίτλο ‘Εγώ και ο ψυχίατρος’, κάνω αναφορές σε εκείνη» είπε συγκεκριμένα και τη χαρακτήρισε «επικριτική» και «αυστηρή», δίνοντας διάφορα παραδείγματα από τη ζωή της. Η ίδια πρόσθεσε: «Συγχώρησα τη μητέρα μου μόνο και μόνο, γιατί της είχα πολύ θυμό, επειδή αισθάνθηκα αυτό που βίωσε ύστερα από έναν τεράστιο έρωτα που είχε για τον πατέρα μου».

«Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ξεπεράσω τον μύθο του πατέρα μου»

Στη συνέχεια, η Νανά Παλαιτσάκη είπε για τη μητέρα της: «Η μητέρα μου δεν μάλωνε, δεν σήκωνε τον τόνο της φωνής της παρά μόνο το φρύδι». Επίσης, η δημοσιογράφος δήλωσε ότι «ασχολήθηκαν όλοι οι άλλοι μαζί μου εκτός από τη μαμά μου, είχε κατάθλιψη». Η ίδια ανέφερε για τον πατέρα της: «Ο μπαμπάς, απ’ όλων τις αναφορές, πήρε διαστάσεις υπερήρωα και ήταν εξαιρετικά δύσκολο επειδή τα κατάφερνε πάντα, να ξεπεράσω αυτόν τον μύθο».

Η Νανά Παλαιτσάκη μίλησε και για το παιδικό βιβλίο που έγραψε, με αφορμή την απώλεια του πατέρα της.