Νάντια Μπουλέ: «Στο παρελθόν είχα νιώσει από πεθερά ότι δεν με ήθελε»
Νέα

Νάντια Μπουλέ: «Στο παρελθόν είχα νιώσει από πεθερά ότι δεν με ήθελε»

Νάντια Μπουλέ: «Στο παρελθόν είχα νιώσει από πεθερά ότι δεν με ήθελε»

Η τηλεόραση, το ενδεχόμενο γάμου και οι σχέσεις του παρελθόντος

Συνέντευξη στη Φωτεινή Πετρογιάννη και την εκπομπή Pop Up παραχώρησε η Νάντια Μπουλέ.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Αγγελική» μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση, την προσωπική της ζωή αλλά και τις σχέσεις του παρελθόντος.

«Πιστεύω ότι με τη δουλειά γίνονται πολλά πράγματα. Ξεκίνησα από μικρή να δουλεύω το τραγούδι, την υποκριτική και τον χορό έχω καταλήξει ότι τα κυνηγάω κι εγώ. Δεν γίνονται μόνα τους τα πράγματα. Ακόμα και σήμερα, πόσα χρόνια μετά, συνεχίζω και κάνω μαθήματα φωνητικής.

Στην τηλεόραση δεν ήταν πολύ εύκολος ο δρόμος. Εννοώ στο κομμάτι της παρουσίασης. Χρειάστηκε χρόνος και προσπάθεια. Χρειάστηκε να πάρω απόσταση από την τηλεόραση για να ηρεμήσω, να αδειάσω το μυαλό μου και να ασχοληθώ με τα καλλιτεχνικά μου. Τώρα δεν σου κρύβω ότι αισθάνομαι κι εγώ πιο καλά από ποτέ.

Κάποια στιγμή πριν από χρόνια φορούσα ένα δαχτυλίδι δικό μου. Τότε είχαν γράψει ότι παντρεύομαι. Στα άμεσα πλάνα μου δεν είναι ο γάμος. Δεν έχω τίποτα να κρύψω στην προσωπική μου ζωή. Όταν ο άνθρωπος με τον οποίο είσαι δεν βρίσκεται μπροστά στα φώτα γίνεται και λίγο πιο εύκολο.

Δεν μου έχει συμβεί ποτέ να θέλω δύο άντρες ταυτόχρονα. Μου έχει τύχει όμως να κολλήσω με ανθρώπους που η σχέση μας ήταν έντονη και παθιασμένη, χωρίς να μπορεί να σταθεί στη ζωή.

Στο παρελθόν είχα νιώσει από πεθερά ότι δεν με ήθελε. Δεν είχαμε όμως συγκρούσεις. Έχω νιώσει όμως ότι δεν ήμουν γι’αυτήν η καλύτερη επιλογή», δήλωσε μεταξύ άλλων η Νάντια Μπουλέ.

Τι απάντησε για το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας;

Δείτε το βίντεο: