Νάσος Παπαργυρόπουλος – Josephine: Ξεκαθαρίζουν αν είναι τελικά ζευγάρι
Νέα

Νάσος Παπαργυρόπουλος – Josephine: Ξεκαθαρίζουν αν είναι τελικά ζευγάρι

Νάσος Παπαργυρόπουλος – Josephine: Ξεκαθαρίζουν αν είναι τελικά ζευγάρι

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον μεγάλο τελικό του J2US

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Josephine μετά τη μεγάλη νίκη τους στον τελικό του J2US και μίλησαν στην Κατερίνα Kαινούργιου για το μουσικό τους ταξίδι, τη χημεία που δεν ήρθε από την αρχή και τη συγκίνηση που ένιωσαν. Ενώ, ξεκαθάρισαν αν είναι τελικά ζευγάρι στη ζωή…

«Πήραμε ένα ρίσκο ή θα πάμε στο ζενίθ ή στο ναδίρ», είπε χαρακτηριστικά ο Νάσος Παπαργυρόπουλος για την απόφαση να τραγουδήσουν στον τελικό του J2US το Phantom of the Opera. Με τη Josephine να δηλώνει: «Νομίζω ότι το J2US με βοήθησε πολύ γιατί με γνώρισε ο κόσμος καλύτερα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Κοκλώνη που μας έδωσε την ευκαιρία. Περάσαμε πολύ όμορφα, μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε πολλά πράγματα. Επικεντρωθήκαμε στη δουλειά μας».

Ενώ ξεκαθάρισε: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Νάσο».

«Ελεύθερος είμαι», δήλωσε έπειτα με χιούμορ ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως ο σύντροφός της και οι φίλοι του εντυπωσιάστηκαν μαζί του, όταν τον είδαν στον τελικό.

Έπειτα, η Josephine μίλησε και για τη συγκίνησή της στο stage: «Νομίζω μετά τη στιγμή μου στη Eurovision πριν από 5-6 χρόνια με τον Mark Angelo που δεν είχε πάει καλά, τη στιγμή που ήταν να ερμηνεύσουμε αυτό το τραγούδι συγκινήθηκα πολύ. Δουλεύω τόσα χρόνια γι’ αυτό που κάνω και ήρθε η ώρα να το δείξω και στους τηλεθεατές και όσους με στηρίζουν και πάλευα. Συγκινηθήκαμε και οι δυο και κλαίγαμε μετά από αυτήν την ερμηνεία».

«Και να μην παίρναμε το έπαθλο ήταν σαν να το είχαμε πάρει. Αυτά που έκανα με τη Josephine και οι παρέες με τα παιδιά ήταν όλοι τόσο επαγγελματίες και δεν υπήρχαν κόντρες», πρόσθεσε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Όσο για τη χημεία μεταξύ τους που δεν ήρθε από την αρχή, εκείνος είπε: «Δεν γνωριζόμασταν στην αρχή. Δεν μπορούσα να ακολουθήσω αυτό που κάνει η Josephine, που τραγουδά, χορεύει, φορά όλα αυτά τα χρώματα. Ήμουν πιο δραματικός και πιο δωρικός. Αν ήμουν με άλλον στο J2US δεν θα κέρδιζα».