Ναταλί Κάκκαβα: Η φορά που πήγε να… πατήσει με το αυτοκίνητο τον Αλέξη Γεωργούλη
Νέα

Ναταλί Κάκκαβα: Η φορά που πήγε να… πατήσει με το αυτοκίνητο τον Αλέξη Γεωργούλη

Ναταλί Κάκκαβα: Η φορά που πήγε να… πατήσει με το αυτοκίνητο τον Αλέξη Γεωργούλη

Νέα ιστορία από το χρονοντούλαπο του ζεύγους της πρωινής παρέας του OPEN

Μία απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστές τη Ναταλί Κάκκαβακαι τον Αλέξη Γεωργούλη αποκάλυψε η οικοδέσποινα του “Καλοκαίρι #not” σήμερα στην εκπομπή με αφορμή το πρόσφατο ατύχημα που έστειλε στο νοσοκομείο τον γνωστό ηθοποιό.

“Παραλίγο να το ζήσουμε ξανά πριν από τρία χρόνια”, είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας δίνοντας “πάσα” στη σύζυγό του για να μιλήσει για την φορά που πήγε να πατήσει τον Αλέξη Γεωργούλη με το αυτοκίνητο!

“Ακούστε μία ιστορία πριν από τέσσερα χρόνια. Δούλευα στο Mega τότε και πήγαινα για τη δουλειά μου και μάλιστα είχε η Μεσογείων πάρα πολύ κίνηση – άμα είναι να γίνει το κακό – και λέω ας παρακάμψω έναν δρόμο από τα στενά του Χαλανδρίου και κάποια στιγμή έπρεπε να κάνω αναστροφή 180 μοίρες – ευτυχώς πήγαινα με 15χλμ. Όπως πάω να κάνω την αναστροφή περνάει ένα μηχανάκι από δίπλα μου και βλέπω να εκτοξεύεται ένας άνθρωπος και κοκκαλώνω. Νόμιζα ότι τον σκότωσα. Δεν φόραγε κράνος, Αλέξη θα το πω, για την καλή του τύχη και καλή μου τύχη είχε διάζωμα στη μέση. Βγαίνω έξω και βλέπω ότι είναι ο Γεωργούλης και του λέω ‘Αλέξη’; Παίρνω τον Γρηγόρη και του λέω ‘παραλίγο να σκοτώσω τον Γεωργούλη'”.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, άδραξε την ευκαιρία και ευχαρίστησε δημόσια τον ηθοποιό αφού ήταν εξαιρετικά ήρεμος απέναντί της παρά την περιπέτεια που πέρασε.

“Θέλω να του πω δημόσια έναμεγάλο ευχαριστώ. Βρε, δεν με έβρισε και μετά με αγκάλιασε και προσπαθούυε να με ηρεμήσει”.

https://streamable.com/sk0fts