Ανατροπή στη ρήξη με ΣΚΑΪ και Γιώργο Τσαλίκη – Νέο deal συνεργασίας;
Νέα

Ανατροπή στη ρήξη με ΣΚΑΪ και Γιώργο Τσαλίκη – Νέο deal συνεργασίας;

Ανατροπή στη ρήξη με ΣΚΑΪ και Γιώργο Τσαλίκη – Νέο deal συνεργασίας;

Όλο το παρασκήνιο - Μετά τη διαμάχη ο ΣΚΑΪ υψώνει λευκή σημαία

Η Ναταλία Ανδρικοπούλου αποκάλυψε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» όλο το παρασκήνιο από τις κινήσεις του ΣΚΑΪ για να προσεγγίσει τον Γιώργο Τσαλίκη.

«Ο τραγουδιστής είχε υπογράψει συμβόλαιο για να παρουσιάσει το Big Brother και βγήκε ο ίδιος και το είπε σε κάτι δηλώσεις του, μόλις είχε επιστρέψει από την Αυστραλία. Ήδη κυκλοφορούσαν φήμες ότι οι παρουσιαστές θα είναι ο Γκουντάρας και η Κάκκαβα και όχι αυτός. Το κανάλι κατήγγειλε τη σύμβαση του επικαλούμενο ότι καταστρατηγήθηκαν από την πλευρά του οι κανόνες της εχεμύθειας. Έχουν γίνει νομικές ενέργειες και από τις δύο πλευρές. Από την μεριά του ΣΚΑΪ μαθαίνουμε ότι θέλουν να ρίξουν τους τόνους και να υψώσουν την λευκή σημαία. Θέλουν μία εξωδικαστική “συμφιλίωση” προτείνοντας νέα συνεργασία στον Γιώργο Τσαλίκη. Ετοιμάζουν να του κάνουν νέο deal συνεργασίας. Τον θέλουν στην κριτική επιτροπή του Masked Singer» ανέφερε η τηλεκριτικός.

«Ο Νίκος Μουτσινάς θα είναι παρουσιαστής;», ρώτησε ο Παύλος Σταματόπουλος και η Ναταλία Ανδρικοπούλου απάντησε: «Είναι λίγο ασαφές ακόμα για το ποιος θα κάνει τι. Τώρα τα βάζουν κάτω», είπε και συνέχισε: «Η σκέψη είναι να αξιοποιηθεί ο Γιώργος Τσαλίκης στο Masked Singer. Ωστόσο είναι αμφίβολο αν ο Γιώργος Τσαλίκης θα είναι θετικός. Δεν έχει γίνει ακόμα η σχετική επικοινωνία με τον τραγουδιστή».