Ναταλία Δραγούμη: Πώς σχολιάζει το ότι την μπέρδεψαν με τη Ναταλία Γερμανού;
Νέα

Ναταλία Δραγούμη: Πώς σχολιάζει το ότι την μπέρδεψαν με τη Ναταλία Γερμανού;

Ναταλία Δραγούμη: Πώς σχολιάζει το ότι την μπέρδεψαν με τη Ναταλία Γερμανού;

Τι είπε για την Αντριάνα Παρασκευοπούλου;

Μια αμήχανη στιγμή έζησε η Ναταλία Δραγούμη, όταν η δημοσιογράφος Αντριάνα Παρασκευοπούλου την αποκάλεσε Ναταλία Γερμανού στον αέρα της έκτακτης εκπομπής για τον κορονοϊό στην ΕΡΤ.  Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής «Στα τραγούδια λέμε ναι» αντέδρασε με χιούμορ και αποκάλυψε πως της συμβαίνει συχνά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και στη Μένια Κούκου, η Ναταλία Δραγούμη είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μπέρδεμα της γλώσσας, δεν σημαίνει κάτι. Αλίμονο κι αν μια τόσο κορυφαία παρουσιάστρια και δημοσιογράφος κριθεί από αυτό το αστείο συμβάν.  Ήταν ασήμαντο και χαριτωμένο. Και, όποτε, πάω στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, λέμε ότι μας μπερδεύουν».

Όσον αφορά στην εκπομπή της και τα νούμερα τηλεθέασης, η Ναταλία Δραγούμη ανέφερε:  «Στο κρατικό κανάλι δεν μας αγχώνει η τηλεθέαση, αλλά μιλάμε για τα νούμερα». Ενώ, για το γεγονός ότι και ο Θοδωρής Αθερίδης θα κάνει αντίστοιχη εκπομπή στο Mega είπε: «Αυτό σημαίνει ότι αυτές οι εκπομπές πουλάνε. Όλοι ξέρουμε ότι όσες περισσότερες εκπομπές γίνονται με ένα συγκεκριμένο φορμάτ, σημαίνει ότι ο κόσμος τις θέλει και πουλάνε».

Τέλος, σχολιάζοντας τις ριάλιτι εκπομπές είπε: «Δεν με εκφράζει ό,τι έχει να κάνει με τη ζωή των ανθρώπων και δεν έχει κανένα στόχο. Δεν με εκφράζει να βλέπω ανθρώπους να τσακώνονται ή να μαλλιοτραβιούνται».

https://streamable.com/64vmjz