Ναταλία Γερμανού: Αποκαλύπτει πότε θα αποχωρήσει από την τηλεόραση
Νέα

Ναταλία Γερμανού: Αποκαλύπτει πότε θα αποχωρήσει από την τηλεόραση

Ναταλία Γερμανού: Αποκαλύπτει πότε θα αποχωρήσει από την τηλεόραση

Τι είπε για το The Bachelor και τις κατεβασμένες εκπομπές του Alpha

Φέτος συνεχίζει κανονικά στον Alpha και στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» ενώ καθημερινά βρίσκεται στο ραδιόφωνο. Ο λόγος για τη Ναταλία Γερμανού που μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού ANT1» για τον σχολιασμό του The Bachelor που έχει γίνει η αγαπημένη της συνήθεια, τα talent shows, το τηλεοπτικό της μέλλον και τις «κατεβασμένες» εκπομπές της Μενεγάκη από το site του Alpha.

«Είμαι φανατική σχολιάστρια του The Bachelor και το βλέπω φυσικά. Το Σαββατοκύριακο θα έρθει η Έλενα να κάνουμε ένα reunion και  να  το λύσουμε το μυστήριο. Έχω την αίσθηση ότι είμαι μεγαλύτερη από την Έλενα. Αν η Έλενα είναι 38, όλοι ξέρουν πόσο είμαι εγώ», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Για το πότε σκέφτεται η ίδια να αφήσει την τηλεόραση, η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Εργάζομαι επειδή το αγαπώ το επάγγελμα, αλλά και για βιοποριστικούς λόγους. Νομίζω ότι μόλις αισθανθώ ότι είμαι αρκετά ασφαλής θα απαλλάξω τον κόσμο από την παρουσία μου. Αστειεύομαι. Δεν σκοπεύω να μείνω πολύ ακόμη στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στο γράψιμο θα μείνω πιο πολύ. Αλλά στην τηλεόραση κάποια στιγμή θα τα κρεμάσω τα μικρόφωνα και τα ακουστικά».

Στην ερώτηση αν σκέφτεται να κάνει κάποια στιγμή ένα late night show, αποκάλυψε: «Μην με χτυπάτε εκεί που πονάω. Μην μου γυρνάτε το μαχαίρι στην πληγή. Θα ήθελα να αποχωρήσω με ένα ζωντανό late night show».

Έπειτα, για τις κατεβασμένες εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη από το site του Alpha ανέφερε: «Δεν υπάρχει το “Μες στην καλή χαρά”. Η Ναταλία είναι στον Alpha, αλλά η παλιά εκπομπή της όχι. Οι άνθρωποι του Alpha κάνουν ένα ξεκαθάρισμα στο site; Ανοίγουν data; Για MB ή GB;».

Και συμπλήρωσε: «Το γραφείο του Alpha απάντησε ότι το site δεν είναι λεύκωμα αναμνήσεων, αλλά χώρος για να μπορούν οι επισκέπτες να βλέπουν πράγματα που είναι αυτήν τη στιγμή στον αέρα ίσως,»

Τέλος, για το αν θα παρουσίαζε πάλι ένα talent show, δήλωσε: «Είμαι καλά σε αυτό που είμαι και παρουσιάζω. Δεν είμαι καλή στην παρουσίαση ριάλιτι. Δεν το έχω. Αν δεν είχε μπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Fame Story 1, κανείς δεν ξέρει αν θα είχε πάει καλά».

https://streamable.com/7q7lt5