«Καλύτερα δε γίνεται» VS «Το Πρωινό»: Μια νέα κόντρα μόλις ξεκίνησε;
Νέα

«Καλύτερα δε γίνεται» VS «Το Πρωινό»: Μια νέα κόντρα μόλις ξεκίνησε;

«Καλύτερα δε γίνεται» VS «Το Πρωινό»: Μια νέα κόντρα μόλις ξεκίνησε;

Αμηχανία έφερε στο στούντιο της εκπομπής “Καλύτερα, δε γίνεται” το copy – paste παιχνίδι που έπαιξε η Φαίη Σκορδά με την ίδια καλεσμένη και τα ίδια βίντεο και η Ναταλία Γερμανού πέταξε το “καρφάκι” της με τον ευγενικό και χιουμοριστικό τρόπο, που τη διακρίνει.

Πρόκειται για το παιχνίδι με τους ηθοποιούς, στους οποίους δείχνουν στιγμιότυπα από σειρές που έχουν παίξει και τους ζητούν να πουν την επόμενη ατάκα.

Το παιχνίδι έπαιξε για πρώτη φορά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην εκπομπή “Καλύτερα, δε γίνεται” τον Οκτώβριο και το ίδιο ακριβώς συνέβη έναν μήνα αργότερα στην εκπομπή “Το Πρωινό“.

Το σχετικό βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και η αμηχανία στο πλατό ήταν ολοφάνερη…

“Σας το ορκίζομαι στη ζωή μου, δεν το ξέραμε ότι θα παίξει”, είπε αρχικά παρουσιάστρια.

“Παίξανε το ίδιο παιχνίδι; Δεν πειράζει. Δεν τρέχει κάστανο”, συμπλήρωσε.

Μετά ρώτησε πότε το έπαιξαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και την ενημέρωσαν ότι έγινε έναν μήνα αργότερα μετά τη δική της εκπομπή.

“Εντάξει παιδιά, είχε περάσει ένας μήνας, ποιος θυμάται;”, είπε με νόημα η Ναταλία.

“Προετοίμαζέ μας άλλη φορά, να έχουμε κάτι να πούμε”, συμπλήρωσε αναφερόμενη στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Μαίρη Κούσουλα.

“Κάνουμε κάτι καλά και χαιρόμαστε, που οι συνάδελφοι σε άλλες εκπομπές εκτιμούν τις ενότητές μας και τις υιοθετούν”, δήλωσε ακόμα.

“Χαιρόμαστε να δίνουμε ιδέες και θα σκεφτούμε και άλλα παιχνίδια. Και μήπως τα στέλνουμε και με mail”, είπε, γελώντας η παρουσιάστρια.

“Δεν αναφερόμαστε μόνο στον “Πρωινό”, δήλωσε στο τέλος.

Δείτε όλο το στιγμιότυπο: