Ναταλία Γερμανού: Ο Βασιλάκος, η επιστροφή της Μελέτη και οι συμπάθειές της στο Survivor
Νέα

Ναταλία Γερμανού: Ο Βασιλάκος, η επιστροφή της Μελέτη και οι συμπάθειές της στο Survivor

Ναταλία Γερμανού: Ο Βασιλάκος, η επιστροφή της Μελέτη και οι συμπάθειές της στο Survivor

Τι είπε και για την αποκάλυψη της σεξουαλικής κακοποίησης της Σοφίας Μπεκατώρου

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Ναταλία Γερμανού και αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών που έχει να κάνει με την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε, αλλά και τα τηλεοπτικά πράγματα. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δεν γίνεται» σχολίασε την επιστροφή της Ελεονώρας Μελέτη, το Survivor, αλλά και την είσοδο του Παναγιώτη Βασιλάκου και της Ελένης Φουρέιρα ως παρουσιαστές στην ελληνική τηλεόραση.

«Είμαι σοκαρισμένη και οργισμένη όπως και όλοι όσοι ασχοληθήκαμε στις εκπομπές για αυτό και το διαβάσαμε. Φαντάζομαι ότι και στον δικό μας χώρο έχει συμβεί. Σημασία δεν έχει το πότε θα αποφασίσει κάποιος να μιλήσει, αλλά πρέπει να γίνει ξεκάθαρο σε όλες τις γυναίκες ότι πρέπει να μιλάνε», είπε αρχικά για την απόφαση της Σοφίας Μπεκατώρου να μιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση.

Αναφερόμενη στον Παναγιώτη Βασιλάκο που αναλαμβάνει ρόλο παρουσιαστή είπε: «Ο Παναγιώτης είναι ένα φωτογενές πλάσμα, πολύ λαμπερό. Είναι ένα γλυκό και ευγενικό παιδί, επειδή τον έχω γνωρίσει. Θέλω πρώτα να τον δω και να τον κρίνω μετά. Το θέμα της ίντριγκας θα το αναλάβει η Σάσα Σταμάτη και ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα είναι ο οικοδεσπότης στο Battle of the Couples».

Για την Ελένη Φουρείρα που θα παρουσιάσει το House of Fame είπε: «Η Ελένη Φουρέιρα είναι στην κατηγορία των ανθρώπων που έχει star quality και τη θεωρώ ικανή για τα πάντα».

Μιλώντας για την επιστροφή της Ελεονώρας Μελέτη δήλωσε: «Η Ελεονώρα είναι καλή δημοσιογράφος. Μπορεί να κάνει καλά ενημερωτική εκπομπή, αλλά είναι καλή και στις συνεντεύξεις. Στο βραδινό μου αρέσει πιο πολύ».

Τέλος, για το Survivor είπε: «Το έχω δει. Δεν το βλέπω φανατικά. Ξέρετε ποιον έχω συμπαθήσει πάρα πολύ; Τον Τριαντάφυλλο, γιατί βγάζει ψυχή και το κάνει με την καρδιά του. Δεν είναι δυνατόν η Σαλαγκούδη να παίρνει τις αμοιβές που ακούγονται. Είναι δυνατή παίκτρια η Κάτια Ταραμπάνκο. Ελπίζω να είναι καλά το κορίτσι. Εγώ δεν θα πήγαινα ούτε απέξω στο Survivor. Γελάω πάρα πολύ με τον Λιανό και τις ατάκες του».

https://streamable.com/1emta6