Ναταλία Γερμανού: Τα δύσκολα χρόνια στο Epsilon και το φλερτ με γνωστό ηθοποιό
Νέα

Ναταλία Γερμανού: Τα δύσκολα χρόνια στο Epsilon και το φλερτ με γνωστό ηθοποιό

Ναταλία Γερμανού: Τα δύσκολα χρόνια στο Epsilon και το φλερτ με γνωστό ηθοποιό

Η Ναταλία Γερμανού έχει αλλάξει ρότα, προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τη δημοσιότητα, έχει κάνει πολύ ψυχανάλυση και πλέον δεν την ενδιαφέρει το φαίνεσθαι.

«Αισθάνομαι ότι όσο μεγαλώνουμε καταρρίπτονται ορισμένα πράγματα, όπως ποιο είναι το κακό προφίλ. Μέχρι πριν από δύο χρόνια δεν είχα το θάρρος της γνώμης μου. Είχα την ανάγκη να είμαι αποδεκτή. Ήθελα να με συμπαθούν όλοι. Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι στερήθηκα την αγάπη, αλλά είχα ανάγκη την αποδοχή», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή theDot και συνέχισε:

«Έκανα ψυχανάλυση, διάβασα πάρα πολύ, πέρασα χρόνο μόνη μου, πήγα διακοπές μόνη μου πριν από δύο καλοκαίρια, μαζί με τον σκύλο μου. Το είχα ανάγκη, ήταν ονειρεμένο. Κάποτε, αν μου έλεγες ότι θα μείνω μόνη μου, χωρίς σύντροφο για πάνω από ένα μήνα, νόμιζα ότι με καταριέσαι. Δεν είχα μεγάλα διαστήματα μοναχικότητας».

Τα δύσκολα χρόνια στο Epsilon

Η Ναταλία Γερμανού έφτασε πολλές φορές στα όρια της.

«Στο Epsilon πέρασα τρία διδακτικά χρόνια, ήταν σαν προπόνηση. Κάποιες φορές μπορεί και να είπα “Δεν μου αξίζει όλο αυτό”, έβαλα και τα κλάματα από τα νεύρα μου, τσακώθηκα με τον διευθυντή μου, με έβρισε κι αυτός, υπήρξαν πολλές εντάσεις, στο τέλος όμως της διαδρομής κι αυτά έγραψαν πάνω μου», τόνισε.

Όσο για την ημέρα που αποφάσισε να πει την ηλικία της: «Δεν το σκέφτηκα να πω την ηλικία μου. Έψαχναν όλοι την ηλικία μου, ξύπναγαν το πρωί και αναρωτιόντουσαν και είπα να τους βγάλω από αυτό το αδιάκοπο μαρτύριο. Ήταν και δικό μου μαρτύριο. Όταν το είπα απελευθερώθηκα και μετά γέλαγα με τους άλλους που δεν το κάνουν».

Η ώρα της αλήθειας

Η Ναταλία Γερμανού δεν θα έβγαινε ποτέ ατημέλητη στην τηλεόραση, εκτός και αν θα ήταν ο λόγος για να σωθεί η οικονομία της χώρας.

Η παρουσιάστρια έχει φλερτάρει τον Αλέξη Γεωργούλη παλαιότερα και δεν έχει φτιάξει ποτέ λογαριασμένο στο Tinder.

Οι  νέοι την φλερτάρουν στα social media, ενώ οδηγός ταξί την έχει μπερδέψει με την Πέγκυ Ζήνα.