Ναταλία Γερμανού: «Τα “πατσαβούρα” και “άει μωρή” με προσπερνάνε σαν διάφανα»
Νέα

Ναταλία Γερμανού: «Τα “πατσαβούρα” και “άει μωρή” με προσπερνάνε σαν διάφανα»

Ναταλία Γερμανού: «Τα “πατσαβούρα” και “άει μωρή” με προσπερνάνε σαν διάφανα»

Η επιτυχία στο «Καλύτερα δεν γίνεται», η κριτική που δέχεται και η απάντηση στο αιώνιο ερώτημα αν το... μέγεθος μετράει!

Μία καλή του φίλη αντάμωσε στο πρώτο After Dark για το 2022 ο Θέμης Γεωργαντάς και δεν ήταν άλλη από την Ναταλία Γερμανού.

Η γνωστή συνθέτης και παρουσιάστρια κάθισε αναπαυτικά απέναντι από τον οικοδεσπότη της και έκαναν μία απολαυστική συζήτηση για όλα. Για τον σπουδαίο πατέρα της Φρέντυ Γερμανό, τις συμβουλές που της έδινε, την τηλεοπτική της πορεία αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

Στόχος της για το 2022 είναι να γίνει λίγο καλύτερος άνθρωπος όπως είπε αλλά αποφεύγει να θέτει μακροπρόθεσμα σχέδια διότι συνήθως δεν υλοποιούνται.

Η εκπομπή της μετρά τέσσερα χρόνια στον αέρα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία στη ζώνη της γεγονός για το οποίο είναι φοβερά υπερήφανη.

«Είναι ωραίο να βλέπεις ότι αυτό που κάνεις αρέσει και έχει ανταπόκριση».

Σε ερώτηση αν θα ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα από τους τηλεοπτικούς διαδρόμους είπε: «Αν κάνω διάλειμμα μετά δεν θα γυρίσω. Αν πάω σε ένα νησί να γράψω βιβλία -που θέλω να πάω-  μετά θα κάτσω εκεί».

Το όνομα «Γερμανού» είναι βαρύ φορτίο αναμφίβολα για εκείνη. Αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το φέρει με αξιοπρέπεια και επάξια για τον πατέρα της, αν κρίνει κανείς την πιο σημαντική συμβουλή που της έδωσε ο αξέχαστος Φρέντυ Γερμανός.

«Η πιο βασική συμβουλή που μου έδωσε είναι ότι “δεν με πειράζει αν θα γίνεις μία καλή παρουσιάστρια, στιχουργός, δημοσιογράφος ή μέτρια. Γίνε καλός άνθρωπος. Όλα τα άλλα δεν με πολυνοιάζουν”».

Πώς διαχειρίζεται την κριτική;

«Τα υπολογίζω. Μετά από πολύ καιρό τα φιλτράρω. Ο τηλεκριτικός θα κάνει τη δουλειά του που είναι σεβαστή είτε είναι καλή ή κακή. Εγώ είμαι ενεργή στα social media. Θα διαβάσω με προσοχή αυτόν που θα μου επισημάνει τι δεν γουστάρει σε εμένα, τι δεν αρέσει στην εκπομπή μου. Ας μου γράψει “είσαι φάουλ” ή ότι “μου την έσπασες σε αυτό”.  Όλα τα υπόλοιπα, το hate speech, τα πατσαβούρα, σαπιο… άει μωρή κτλ που βάζουν μέσα από age shaming, πολιτική, αυτά τα προσπερνάς. Με προσπερνάνε σαν να είναι διάφανα».

Για το #MeToo:

«Δεν είμαστε εισαγγελείς, είμαστε μία τηλεοπτική εκπομπή αλλά είχαμε άποψη την ποία εκφράζαμε όσο μας επέτραπαν τα προειδοποιητικά εξώδικα που έπεφταν βροχή.

Στην προσωπική της ζωή δήλωσε πως όλοι οι άνθρωποι που γνώρισε ήταν σαν δάσκαλοι για εκείνη, την έμαθαν και από κάτι. Όμως, για τις μεγαλύτερες αλλαγές στον εαυτό της ευθύνεται η ίδια και μόνο η ίδια.

Παραδέχτηκε ακόμη πως και αγαπήθηκε και αγάπησε πολύ – ίσως λίγο παραπάνω να αγαπήθηκε – όπως είπε με ειλικρίνεια.

«Πλέον, ερωτεύομαι πολύ πιο δύσκολα. Για να με ενθουσιάσει άνθρωπος πρέπει να είναι άστο αλλά αγαπάω πιο εύκολα» τόνισε.

Η Ναταλία Γερμανού πέρασε από… κόσκινο και πολλές τηλεοπτικές προσωπικότητες.

Για τον Αλέξη Παππά είπε πως είναι πολύ καλός άνθρωπος και σε δύσκολη περίοδο της ζωής της τη στήριξε όσο λίγοι.

Όσο για την Κατερίνα Καινούργιου: «Έχει φάει τρομερή τρικλοποδιά. Έχουν προσπαθήσει να τη φάνε λάχανο άνθρωποι με δύναμη σε κανάλια και συνάδελφοι αλλά δεν το έβαλε κάτω. Δούλεψε σκυλίσια και αυτή τη στιγμή είναι από τις κυρίαρχες παρουσιάστριες και της βγάζω το καπέλο.

Κάπως παρεξηγησιάρη βρήκε τον Γθώργο Λιάγκα, δυνατό θηλυκό αποκάλεσε την Ελεονώρα Μελέτη ενώ δεν είχε συμπαθήσει την Ιωάννα Μαλέσκου την οποία όμως αργότερα γνώρισε και την κέρδισε με την απλότητά της.

Τι είπε για τον Νίκο Κοκλώνη;

«Είναι περίπτωση γιατί ο ίδιος αυτοσαρκάζεται που εν μπορείς να τον πειράξεις. Από ό,τι μου έχουν πει είναι τρομερά γενναιόδωρος. πειθαρχημένο άτομο δυνατό θηλυκό».

Με πάθος και διόλου φόβο πέρασε τις πόρτες του Εξομολογητηρίου η Ναταλία Γερμανού.

Αν ήταν να αποσυρθεί από τη σύνθεση, την παρουσίαση ή τη στιχουργική θα επέλεγε το δεύτερο σενάριο.

Δεν της αρέσει η έλλειψη πρωτοτυπίας στην τηλεόραση. Επίσης δεν έχει μετανιώσει για καμία συνεργασία της μέχρι σήμερα.

«Έχεις κάνει role play;» τη ρώτησε αμέσως μετά ο οικοδεσπότης της… «Κάποια στιγμή στα βάθη των αιώνων κάτι είχε παιχτεί. Τώρα νομίζω ήταν αστυνομικίνα;» απάντησε.

Δεν θα άλλαζε κάτι επάνω της εμφανισιακά αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τον χαρακτήρα της.

Μετράει το μέγεθος; «Μόνο το μέγεθος μυαλού μετράει».

Νίκος Μουτσινάς, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιώργος Λιάγκας. Ποιον θα παντρευόταν, με ποιον θα έκανε σεξ και ποιον θα απέφευγε;