Ναταλία Γερμανού: «Βροχή» σχολίων στα social media για τα ημερολόγια της Καρολάιν – Τι απαντά η ίδια;
Νέα

Ναταλία Γερμανού: «Βροχή» σχολίων στα social media για τα ημερολόγια της Καρολάιν – Τι απαντά η ίδια;

Ναταλία Γερμανού: «Βροχή» σχολίων στα social media για τα ημερολόγια της Καρολάιν – Τι απαντά η ίδια;

Η παρουσιάστρια με tweet της την ώρα της εκπομπής διαχώρισε τη θέση της - Αιχμηρή ανάρτηση και από τη Ρούλα Κορομηλά

Με ένα ποστ στο Twitter θέλησε η Ναταλία Γερμανού να δηλώσει την αντίρρησή της που παρά τις ενστάσεις της προβλήθηκαν στο «Καλύτερα δε γίνεται» αποσπάσματα από το ημερολόγιο της άτυχης Καρολάιν Κράουτς, που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής και δίνοντας «πάσα» για το βίντεο με τα αποσπάσματα από τις προσωπικές εξομολογήσεις της άτυχης κοπέλας ο εκνευρισμός της παρουσιάστριας ήταν εμφανής χωρίς, ωστόσο, να εκφράσει με λόγια την ενόχλησή της για την απόφαση των συνεργατών της να παίξουν το θέμα.

https://streamable.com/4db80e

Αντ’ αυτού προτίμησε να διαχωρίσει τη θέση της με ένα tweet ενώ ήταν στον ακόμη «αέρα» η εκπομπή της και ενώ το hashtag #Nαταλία είχε φτάσει πολύ ψηλά στα trends, με τους χρήστες του Twitter να καταδικάζουν τους χειρισμούς της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έγραψε: «Πολύ λυπάμαι και θλίβομαι που παίξανε  αποσπάσματα από το ημερολόγιο της Καρολάιν παρά τις παρακλήσεις μου για το αντίθετο».

Τα σχόλια όμως είχαν ήδη πάρει «φωτιά» από θυμωμένους χρήστες που αποδοκίμασαν βαθιά την κίνηση της εκπομπής και πολύ περισσότερο την ίδια που άφησεδ κάτι τέτοιο να συμβεί.

Μάλιστα, σε αρκετά από αυτά τα tweets η Ναταλία Γερμανού απάντησε και δεν δίστασε να διαχωρίσει πλήρως τη θέση της ότι δεν έχει λόγο στα θέματα της εκπομπής της.

Σχεδόν 2.000 ήταν οι αντιδράσεις κάτω από το ποστ της παρουσιάστριας του Alpha. Αυτή που ξεχώρισε ήταν αναμφίβολα  της Ρούλας Κορομηλά.

«Στις ψυχαγωγικές εκπομπές, όταν η κεντρική παρουσιάστρια κρίνει, επιθυμεί να μην προβληθεί κάτι στον αέρα της εκπομπής της για κάποιους λόγους, σαφώς και δεν προβάλλεται… Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» ήταν το αιχμηρό της σχόλιο.

Είναι χαρακτηριστικό πάντως, ότι η Ναταλία Γερμανού λίγο πριν βγει στον «αέρα» η εκπομπή της, με tweet της προμόταρε το «Καλύτερα δε γίνεται» ευχαριστώντας προκαταβολικά το team της και ειδικά τον αρχισυντάκτη Βασίλη Δρυμούση και τη Σοφία Τσίπα για τη θεματολογία.