Νατάσα Εξηνταβελώνη: «Κάνεις μια δουλειά για να την αγαπήσει ο κόσμος. Δεν νομίζω ότι τα νούμερα είναι οδηγός»
Νέα

Νατάσα Εξηνταβελώνη: «Κάνεις μια δουλειά για να την αγαπήσει ο κόσμος. Δεν νομίζω ότι τα νούμερα είναι οδηγός»

Νατάσα Εξηνταβελώνη: «Κάνεις μια δουλειά για να την αγαπήσει ο κόσμος. Δεν νομίζω ότι τα νούμερα είναι οδηγός»

Η «Αμαλία» από τον «Παράδεισο των κυριών» μίλησε για τον ρόλο της στη νέα σειρά του Alpha και όχι μόνο

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» η οποία έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου με την πλοκή αλλά και τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών.

Η «Αμαλία» βρέθηκε στην παρέα της Σταματίνας Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης και μίλησε για τις εντυπώσεις της από το νέο αυτό εγχείρημα καθώς είναι η πρώτη φορά που παίζει σε σειρά αλλά και για τις καταιγιστικές εξελίξεις που έπονται στο σενάριο.

«Είναι πολύ περίεργο για μένα, είναι πρωτόγνωρο, δεν είχα κάνει ποτέ μια σειρά, πόσο μάλλον μια σειρά μ’ αυτή την προβολή, καθημερινή σχεδόν. Είναι πάρα πολύ ωραίο και η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ μεγάλο μάθημα για μένα να δουλεύω και να μπορώ να το δω τόσο άμεσα στον φακό. Να μπορώ να δω τι μπορώ να εξελίξω, τι μπορώ να δουλέψω περισσότερο, είναι μεγάλο σχολείο».

Για τον ρόλο της στη σειρά: «Είναι καταιγιστικές οι εξελίξεις, στον «Παράδεισο», αυτό είναι αλήθεια. Εγώ παρακολουθώντας τώρα τα επεισόδια, γιατί έχουμε προχωρήσει αρκετά εμείς στα επεισόδια, συνειδητοποίησα πόσα πολλά πράγματα συμβαίνουν σχεδόν σε κάθε σκηνή. Η Αμαλία είναι ένα νέο κορίτσι, είναι λίγο πριν την ενηλικίωση, είναι πάρα πολύ ερωτευμένη, την κινεί ο έρωτάς της για τον Ντίνο που είναι ο αγαπημένος της. Είναι ένα κορίτσι που έχει σπουδάσει στο εξωτερικό, φέρνει νέες ιδέες στον κύκλο της, αγαπά πάρα πολύ την οικογένειά της, οπότε δεν θα έλεγε πολύ όχι τον πατέρα της και βρίσκεται ανάμεσα σε τεράστια διλήμματα».

«Επειδή τα επεισόδια προχωρούν και κάπως προχωράμε κι εμείς μαζί τους, είμαστε σε συνεννόηση με τη σεναριογράφο και με όλη την ομάδα. Νομίζω δεν έχει αποφασιστεί πως θα πάει ακριβώς. Ξέρουμε κάποια πράγματα για τη βασική γραμμή των χαρακτήρων και της ιστορίας, αλλά θα προχωρήσει βήμα βήμα» είπε μεταξύ άλλων.

Την απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης;

«Τα νούμερα τηλεθέασης δεν με αφορούν ιδιαίτερα, να πω την αλήθεια. Έχουμε μια εικόνα γιατί συζητάμε μεταξύ μας, αλλά εμένα προσωπικά όχι τόσο. Κάνεις μια δουλειά για να την αγαπήσει ο κόσμος. Δεν νομίζω ότι τα νούμερα είναι οδηγός».