Νέλλη Γκίνη: «Ο Μιχάλης Ζαμπέτας ήταν ο έρωτας της ζωής μου και τον ζήλευα όσο καμία άλλη γυναίκα»
Νέα

Νέλλη Γκίνη: «Ο Μιχάλης Ζαμπέτας ήταν ο έρωτας της ζωής μου και τον ζήλευα όσο καμία άλλη γυναίκα»

Νέλλη Γκίνη: «Ο Μιχάλης Ζαμπέτας ήταν ο έρωτας της ζωής μου και τον ζήλευα όσο καμία άλλη γυναίκα»

Το τραγούδι όλο νόημα που της αφιέρωσε ο γιος της

Η Νέλλη Γκίνη βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και μιλά για την γνωριμία, τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Ζαμπέτα αλλά και το τραγούδι που της έγραψε ο γιος της και την έκανε να αλλάξει συμπεριφορά απέναντί του.

Έζησε έναν παράφορο έρωτα με τον Μιχάλη Ζαμπέτα για 4 ολόκληρα χρόνια που ακόμη και σήμερα τον αποκαλεί τον μεγάλο της έρωτα. Ωστόσο, ένας τσακωμός την οδήγησε να διακόψει την κύησή της και ακύρωσαν τον γάμο 15 ημέρες πριν.

«Ο Μιχάλης συνόδευε στην ορχήστρα τον μπαμπά του. Κάποια στιγμή που οδηγούσα, είχα μαζί μου ένα ντόπερμαν, και όπως οδηγώ βλέπω ένα αυτοκίνητο και με σταματάει και επειδή δεν είμαι πολύ ευγενική και βλέπω και του λέω “Είσαι τρελός Μιχάλη; Τι θέλεις αγόρι μου;” και μου λέει “Θέλω το τηλέφωνο του σκύλου σας”. Αυτή ήταν η γνωριμία μας. Έζησα 4 υπέροχα χρόνια, ταξιδέψαμε, αγαπηθήκαμε πάρα πολύ. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου, υπήρξε πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου.

Χωρίσαμε γιατί ένα πάρα πολύ μεγάλο λάθος. Ενώ όλοι τότε με ζήλευαν, υπέφερα από ζήλεια από τις σχέσεις μου, τον Μιχάλη τον ζήλευα όσο καμία άλλη γυναίκα. Σε σημείο που είχαμε ετοιμάσει τον γάμο μας, ήμασταν 15 μέρες πριν παντρευτούμε, είχαμε ταξιδέψει και στο Λονδίνο να γνωρίσουμε τους κουμπάρους μας. Τσακωνόμαστε, παίρνει και λίγα πράγματα μαζί και φεύγει 4 βασανιστικές μέρες. Και την 4η μέρα έκανα αυτό που έκανα.

Τον έψαξα και δεν υπήρχε πουθενά και λέω πάει, τελείωσε, χωρίσαμε. Είχε χαθεί ο κόσμος για εμένα. Εμένα εκδικήθηκα, τη ζωή μου. Έκανα το πιο τραγικό λάθος της ζωής μου. Ήμουν έγκυος εκείνη την εποχή και σταμάτησα την κύηση. Είναι ό,τι χειρότερο η ζήλεια, δεν παλεύεται, δεν υπάρχει πιο εγκληματικό συναίσθημα από αυτό. Κάνει εγκλήματα, και εγώ έγκλημα έκανα. Ήταν λάθος που έκανα, το πλήρωσα και το πληρώνω ακόμα, το κουβαλάω. Τότε δεν είχα κανένα συναίσθημα, δεν ήξερα ποια είμαι. Ήθελα να τον πονέσω και τον πόνεσα πάρα πολύ. Όταν γύρισε του το είπα», εξομολογήθηκε.

Όσον αφορά τον γιο της, παραδέχτηκε ότι ήταν αρκετά υπερπροστατευτική, αποφάσισε να τον μεγαλώσει μόνη της αλλά ο γιος της, της αφιέρωσε ένα τραγούδι όλο νόημα.

«Είμαι πολύ υπερήφανη γιατί έχω κάνει καλό παλικάρι, ένα καλό παιδί, σεβαστικό, της εποχής του παιδί. Ξεκίνησε από πολύ μικρός με τη μουσική. Τον μεγάλωσα μόνη μου από την πρώτη μέρα. Υπήρχε ο μπαμπάς του αλλά εγώ δεν ήθελα να το μεγαλώσουμε μαζί. Είχαν σχέσεις με τον πατέρα του. Σέβομαι πολύ τους άντρες γιατί έτσι είχα μάθει από τον πατέρα μου. Τιμούσα πάντα τις σχέσεις μου και τιμώ το αρσενικό αλλά εγώ δεν μπόρεσα. Είχα κάνει λάθη που έλεγα τι μου φταίει ο άλλος να τον βασανίσω. Δεν μου έλειψε τίποτα, είμαι πολύ χορτασμένο πλάσμα. Μου λείπει η συντροφικότητα περισσότερο τώρα που μεγάλωσα. Θα ήθελα έναν σύντροφο να πηγαίνουμε κανένα θεατράκι, κανένα ταβερνάκι. Το κενό αυτό το καλύπτει η οικογένειά μου, οι φίλοι μου.

Η μόνη χαρά της ζωής μου είναι ο γιος μου. Μου έγραψε τραγούδι με τίτλο “Μάνα άσε με” και μου το αφιέρωσε. Είναι δημιουργός, στίχοι, μουσική και είναι melody rap. Έπεσα πάρα πολύ πάνω του και ήμουν προστατευτική και εξού και ο στίχος. Το άλλαξα πάρα πολύ όταν μου το είπε με τους στίχους του».