Νέος γύρος στην κόντρα Δημουλίδου-Βαρθακούρη: «Μου κάνει bullying»
Νέα

Νέος γύρος στην κόντρα Δημουλίδου-Βαρθακούρη: «Μου κάνει bullying»

Νέος γύρος στην κόντρα Δημουλίδου-Βαρθακούρη: «Μου κάνει bullying»

Τι είπε η συγγραφέας στο Happy Day;

Νέος γύρος στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Χάρη Βαρθακούρη και τη Χρυσηίδα Δημουλίδου καταγράφηκε στο Happy Day όπου μίλησε η γνωστή συγγραφέας.

Μετά από διάφορες ανταλλαγές αναρτήσεων στα social media, η ίδια είπε στην Όλγα Λαφαζάνη:

Ο λόγος που πήρε έκταση οφείλεται στον κ. Βαρθακούρη. Άνοιξα την τηλεόραση και έπεσα πάνω στην εκπομπή του και παρατηρώ ότι φέρεται περίεργα με έναν τρόπο, ότι μιλάει με έναν περίεργο τρόπο στη γυναίκα του. Με ενόχλησε ως τηλεθεάτρια κι εκείνη την ώρα που είμαι στον υπολογιστή ανοίγω και γράφω αυτό που έγραψα.

Μέσα σε λίγη ώρα με παίρνει η διαχειρίστρια της προσωπικής μου ομάδας και μου λέει “μπες άμεσα στη σελίδα και στο προφίλ σου, μπαίνει συνέχεια κόσμος και σε βρίζει”. Μπαίνω και αρχίζω να διαβάζω αισχρολογίες χιλιάδες κι επειδή η σελίδα μου είναι ανοιχτή, αρχίζω και διαγράφω και να μπλοκάρω ένα ένα τα σχόλια.

Έδωσε όμως  ο ίδιος έκταση και τροφή σε ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν καν  να μπαίνουν στις δικές μου σελίδες και να λένε διάφορα. Θίξανε το έργο μου, την προσωπικότητά μου με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

Δεν μιλάμε για επέμβαση στην προσωπική του ζωή, μιλάμε για μια έκθεση σε ώρα μεσημεριανή που τη βλέπουν κι ανήλικα, όπου θεωρώ ότι αυτό είναι ανεπίτρεπτο, γι’ αυτό κατηγορώ και το κανάλι όταν ο κύριος Βαρθακούρης παρουσιάζει μια σεξιστική συμπεριφορά, γιατί για μένα αυτό είδα εκείνη τη στιγμή.

Αποκάλεσε σκυλιά τους αναγνώστες μου. Για να μην πω τα άλλα σχόλια που έκανε με τον κύριο Μπιθικώτση. Αυτό είναι καθαρό bullying, εγώ δεν του έκανα bullying, ως τηλεθεάτρια είπα τη γνώμη μου.

Του έστειλα ένα μακροσκελές κείμενο, τεράστιο, να σταματήσει αυτό το πράγμα, να κατεβάσουμε και οι δύο τις αναρτήσεις μας, να του στείλω και παραμυθάκια για τα παιδάκια του γιατί λέει ότι τα στεναχώρησα τα κορίτσια του, δεν μου απάντησε» είπε μεταξύ άλλων.

https://streamable.com/gcc5qv