Νικολέττα Καρρά: «Το “Νικάκι” μου, την αγαπώ – Θα τη γνωρίσετε σύντομα!»
Νέα

Νικολέττα Καρρά: «Το “Νικάκι” μου, την αγαπώ – Θα τη γνωρίσετε σύντομα!»

Νικολέττα Καρρά: «Το “Νικάκι” μου, την αγαπώ – Θα τη γνωρίσετε σύντομα!»

Η σειρά που διαδραματίζεται στα νυχτερινά κέντρα των 80s

Εν αναμονή της νέας σειράς εποχής του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», οι πρωταγωνιστές της σειράς μοιράζονται φωτογραφίες από τους ρόλους τους.

Η Νικολέττα Καρρά, που θα υποδυθεί τη «Νίκη», ανέβασε στο Instagram στιγμιότυπα από τα γυρίσματα συνοδευόμενο από λόγια αγάπης για τον ρόλο της.

«Η Νίκη μου. Το “Νικάκι” μου. Την αγαπώ. Θα τη γνωρίσετε σύντομα. Στο “Αυτή η νύχτα μένει”», έγραψε στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@nicolekarra_official)

Λίγα λόγια για τη σειρά:

Όταν αποκαλύπτεται στο Χρήστο (Γιάννης Στάνκογλου), τον αυτοδημιούργητο δήμαρχο μιας επαρχιακής πόλης της δεκαετίας του ’80 και ανερχόμενο πολιτικό, ότι ο Στρατής (Βασίλης Μπισμπίκης), ο ντόμπρος και ασυμβίβαστος ιδιοκτήτης ενός τοπικού σκυλάδικου, δεν ήταν μια περιστασιακή σχέση της γυναίκας του (Ελένη Ρουσσινού) αλλά ο κρυφός της έρωτας για 20 χρόνια, το μαγαζί του Στρατή και ολόκληρος ο κόσμος του αρχίζουν να δέχονται έναν ανελέητο πόλεμο από παντού.

Καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται κι από τις δυο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και οι άνθρωποι κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ταυτόχρονα, ένας ανεξιχνίαστος φόνος, που συνδέεται με το παρελθόν τους, συνεχίζει να τους απειλεί. Κι όλα αυτά σε μια Ελλάδα που αλλάζει με γοργούς ρυθμούς.