Νίκος Χαρδαλιάς: “Ένας κανονικός άνθρωπος είμαι”
Νέα

Νίκος Χαρδαλιάς: “Ένας κανονικός άνθρωπος είμαι”

Νίκος Χαρδαλιάς: “Ένας κανονικός άνθρωπος είμαι”

Το περιστατικό που έκανε τη φωνή του υφυπουργού να σπάσει και η οικογένειά του

“Θα πάμε  βήμα-βήμα μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο” ήταν από τις πρώτες κουβέντες που είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς μιλώντας στον Αντώνη Σρόιτερ και την  “Αυτοψία”, σε μια εκπομπή που γυρίστηκε στον Υμηττό, μέρη γνώριμα για τον ίδιο, μιας και είναι γέννημα θρέμμα του Βύρωνα και επί πολλά χρόνια δήμαρχός του.

Ο υφυπουργός μίλησε για τη σχέση του με τον πρωθυπουργό για τον οποίο είπε ότι θέλει να ενημερώνεται για όλα αλλά και ότι μιλούν πάρα πολλές φορές την ημέρα.

“Μέσα από αυτήν την κρίση αναδείχτηκαν καινούριες αξίες” είπε και εξήρε την πειθαρχία των Ελλήνων.

Αναφέρθηκε  όμως και στην “κοινωνική αναισθησία των λίγων”.

https://streamable.com/if6qfl

“Απέναντί μου είναι ελάχιστοι φανατικοί που πιστεύουν ότι είναι πιο πιστοί από τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο” δήλωσε για τη δύσκολη απόφαση να κλείσουν οι εκκλησίες και τις αντιδράσεις που υπήρξαν από μερίδα του κλήρου.

https://streamable.com/gh41jf

Ο “κακός” Χαρδαλιάς και ο “καλός” Τσιόδρας

Ως έναν εξαιρετικό άνθρωπο και πολύ συναισθηματικό περιέγραψε τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. “Αγαπά την ευθύνη, είναι αυθόρμητος” είπε και τόνισε ότι δεν έχουν τσακωθεί ποτέ.

Ο Αντώνης Σρόιτερ επεσήμανε ότι μοιάζουν να έχουν τον ρόλο του καλού και του κακού αλλά ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι είναι άλλη η δουλειά του ενός και άλλη του άλλου.

Πώς αντιμετωπίζει τα σατιρικά τραγούδια που κυκλοφόρησαν για εκείνον και τα πειράγματα στο ίντερνετ;

“Είναι μεγάλη η ευρηματικότητα. Χαμογελώ, μοιράζομαι κάποια μικρά με τους οικείους μου” είπε και παραδέχτηκε ότι “τρώει δούλεμα” αλλά δεν έχει χρόνο να ασχολείται.

“Ένας κανονικός άνθρωπος είμαι” απαντώντας στα σχόλια στο ίντερνετ ενώ όπως δήλωσε δεν ασχολείται με τα social media όπως και η οικογένειά του ενώ δήλωσε κάποια από τα σχόλια αυτά φανερώνουν φθόνο.

https://streamable.com/j6nknv

Το 24ωρο ενός υφυπουργού και η συγκινητική στιγμή στα Ψαχνά

Το 24ωρό του τον τελευταίο καιρό είναι πολύ συγκεκριμένο όπως το περιέγραψε στην εκπομπή.

Η μέρα του ξεκινάει στις 7.30 με τη σύσκεψη που έχει με τους συνεργάτες του και στις 9.30 είναι η καθιερωμένη καθημερινή σύσκεψη με τον πρωθυπουργό.

Η φωνή του έσπασε όταν διηγήθηκε το πιο συγκινητικό περιστατικό που του έτυχε στη φωτιά στα Ψαχνά με μία ηλικιωμένη γυναίκα.

https://streamable.com/7i6vh4

Ο Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε ότι τον στενοχωρεί η άδικη κριτική ειδικά αυτή που γίνεται για την οικογένειά του.

Φοβάται όλη αυτή την περίοδο; “Βεβαίως και έχω φοβηθεί γιατί κάθε άνθρωπος φοβάται, όμως η δική μου δουλειά είναι να διώχνω τον φόβο”, είπε.

“Ακούω μια κριτική ότι δε φοράω μάσκα. Κάθε φορά που βρίσκομαι εξωτερικά ακολουθώ τις οδηγίες των λοιμωξιολόγων”, επεσήμανε.

https://streamable.com/bygvzr

Το Πάσχα το πέρασε μακριά από το σπίτι του, στον θάλαμο επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας όπως είπε, δηλώνοντας ότι δεν σούβλισε αρνί αλλά η σύζυγός του το έψησε στον φούρνο και ήταν “νοστιμότατο”.

Στην οικογένειά του είναι… “Χαρδαλιάς”; “Έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια και είμαι πολύ περήφανος και για τις κόρες μου. Όσοι με γνωρίζουν μπορούν να απαντήσουν στην ερώτηση. Ο καθένας έχει έναν συγκεκριμένο ρόλο μέσα στην οικογένεια. Μπορώ να σας πω ότι μάλλον είμαι ο καλός της οικογένειας”, είπε.

https://streamable.com/ce0fcd

“Θέλω να είμαι χρήσιμος. Δεν θέλω να έχω καμία εμπλοκή με τις εκλογές, είναι ξεκάθαρο” είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς. “Δεν με ενδιαφέρει να είμαι υποψήφιος (βουλευτής)” είπε ο υφυπουργός.

https://streamable.com/wcl97k