Νίκος Ευαγγελάτος: Η στιγμή που αγανάκτησε στον αέρα με τον διοργανωτή της διαμαρτυρίας έξω από εκκλησία
Νέα

Νίκος Ευαγγελάτος: Η στιγμή που αγανάκτησε στον αέρα με τον διοργανωτή της διαμαρτυρίας έξω από εκκλησία

Νίκος Ευαγγελάτος: Η στιγμή που αγανάκτησε στον αέρα με τον διοργανωτή της διαμαρτυρίας έξω από εκκλησία

"Κάποιοι παίζουν βρώμικα παιχνίδια"

Μια πολύ έντονη στιγμή στον αέρα του Live News κατέγραψαν οι κάμερες καθώς ο Νίκος Ευαγγελάτος -που σπάνια εξάπτεται- κυριολεκτικά αγανάκτησε και ύψωσε τους τόνους με τον συνομιλητή του.

Ο λόγος για έναν κάτοικο της Αγίας Βαρβάρας που έκανε το κάλεσμα την Παρασκευή που μας πέρασε για τη “διαμαρτυρία” που διοργανώθηκε έξω από εκκλησία και για την οποία έγιναν συλλήψεις (ενώ και ο ίδιος αναζητούνταν από την αστυνομία).

Ο κύριος Ανέστης Μπατζαλής ισχυρίστηκε ότι ο χώρος ήταν μεγάλος για όσους ήταν εκεί ενώ στα σούπερ μάρκετ -όπως είπε- είναι πολύ μικρότερος για τα άτομα που δέχονται.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι οι συγκεντρωμένοι παρανόμησαν με την πράξη τους αλλά επέμεινε ότι το πρόβλημα είναι το σούπερ μάρκετ.

“Είστε πιο πιστοί από εμάς που δεν πάμε στην εκκλησία και που σεβόμαστε την ανθρώπινη ζωή;” ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Ευαγγελάτου που είχε αρχίσει να “φορτώνει” -όπως θα έλεγε κάποιος λαϊκά- από τα λόγια του συνομιλητή του.

Ο κ. Μπατζαλής τότε αναφέρθηκε στο ότι η Τατιάνα Στεφανίδου τους αποκάλεσε “αίρεση” και επανέφερε το θέμα των σούπερ μάρκετ.

Εμφανώς εκνευρισμένος ο Νίκος Ευαγγελάτος τότε του είπε: “Άντε πάλι με τα σούπερ μάρκετ! Αν έχετε συγκεκριμένη καταγγελία για σούπερ μάρκετ που παρανομεί είμαι εδώ να την καταγράψω αλλά τώρα μιλάμε για αυτό που εσείς κάνετε”, λέγοντας παρακάτω: “Κύριε Μπατζαλή ο Χριστός διέλυσε τους εμπόρους έξω από τον ναό γιατί δεν έχει σημασία ποιος πιστεύει πιο πολύ… Εκτός αν αυτό που κάνατε το συγκρίνετε με τον ναό και τους εμπόρους! Το ακούω και μου σηκώνονται τα μαλλιά!” του είπε εκνευρισμένος.

“Η κυρία Στεφανίδου γιατί μας αποκάλεσε αίρεση;” επέμεινε ο καλεσμένος.

“Η κυρία Στεφανίδου έκανε το δικό της ρεπορτάζ, το οποίο προσωπικά το είδα και ήταν εξαιρετικό αλλά αυτό είναι άλλο θέμα”, του απάντησε ο δημοσιογράφος και αμέσως “πέταξε” στον συνομιλητή του το “μπαλάκι” ότι δεν άνοιξε την πόρτα όταν η αστυνομία τον αναζήτησε για τα όσα συνέβησαν στην εκκλησία, χωρίς να παίρνει μία λογική εξήγηση.

Εμφανώς αγανακτισμένος ο δημοσιογράφος διέκοψε τη σύνδεση και αμέσως μετά ζήτησε συγγνώμη από το κοινό για το επεισόδιο:

“Συγχωρήστε με αν αγανακτώ και αν ύψωσα και τους τόνους και να ζητήσω και από τον κύριο Μπατζαλή την κατανόησή του αν και διαφωνώ ριζικά μαζί του και θεωρώ ότι όλο αυτό είναι ένα βρώμικο παιχνίδι που παίζεται από ανθρώπους ίσως ανεγκέφαλους, ίσως που δεν καταλαβαίνουν” είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

https://streamable.com/7o8yt4