Νίκος Γεωργιάδης: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συμφιλίωσης μεταξύ Νίκου Κοκλώνη και Τέτας Καμπουρέλη
Νέα

Νίκος Γεωργιάδης: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συμφιλίωσης μεταξύ Νίκου Κοκλώνη και Τέτας Καμπουρέλη

Νίκος Γεωργιάδης: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συμφιλίωσης μεταξύ Νίκου Κοκλώνη και Τέτας Καμπουρέλη

Τι αποκάλυψε ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται»;

Μεγάλο θέμα είχε προκύψει το προηγούμενο διάστημα με τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον Νίκο Κοκλώνη και την Τέτα Καμπουρέλη.

Αφορμή για όλα ήταν το εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ! – που βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Barking Well Media που ανήκει στον τηλεοπτικό παραγωγό – και αναφερόταν στο όνομά της αλλά και στη γνωστή σε όλους υπόθεση με το ριφιφί στο Ψυχικό, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο σύζυγός της.

Τότε, η αισθητικός ζήτησε από τον εκδότη του περιοδικού να της καταθέσει σε λογαριασμό το ποσό των 50.000 για να επιτρέψει να δημοσιευθούν στο τεύχος φωτογραφίες της για το εν λόγω θέμα. Ο Νίκος Κοκλώνης, αφού συμβουλεύτηκε τον επικεφαλής του νομικού τμήματος της εταιρείας του μαζί με δυο δικηγόρους βρέθηκε στο Tμήμα Eκβιαστών της ΓΑΔΑ  και συναντήθηκε με τον επικεφαλής του Τμήματος ώστε να προβεί σε επίσημη καταγγελία.

Παρ΄όλα αυτά, οι σχέσεις τους πια αποκαταστάθηκαν πλήρως. Απόδειξη η συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια στον διευθυντή του περιοδικού ΟΚ!, τον Νίκο Γεωργιάδη, στο τεύχος που κυκλοφορεί αυτό το Σαββατοκύριακο με τα «Νέα» και αναφέρεται στο περιστατικό δίνοντας εξηγήσεις αλλά και στις κατηγορίες που βαρύνουν τον άνδρα της.

Ο Νίκος Γεωργιάδης μίλησε για το παρασκήνιο πίσω από τη συμφιλίωση των δύο πλευρών στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

«Το εξώφυλλο που κυκλοφορεί εξέπληξε πολλούς αλλά είχε προηγηθεί μία συνάντηση της κυρίας Καμπουρέλη και του Νίκου Κοκλώνη, στην οποία ήμουν και εγώ παρών και πρέπει να σας πω ότι όλα ξεκίνησαν με πρωτοβουλίας της ίδιας. Πριν από δύο εβδομάδες, επικοινώνησε με τον Νίκο και του μίλησε, του είπε πώς ένιωθε για ποιον λόγο αντέδρασε, όπως αντέδρασε. Ήταν μία λάθος αντίδραση. Κι επειδή πιστεύω ότι αυτές οι παρεξηγήσεις – γιατί για παρεξήγηση πρόκειται – λύνονται, γι αυτό τότε επέλεξα να μην βγω πουθενά να μιλήσω.

Προηγήθηκε ένα τηλεφώνημα και ένα ραντεβού που κράτησε σχεδόν μία ώρα στο γραφείο του Νίκου Κοκλώνη. Όλα λύθηκαν με έναν μαγικό τρόπο, πολύ ώριμα και ο Νίκος είπε στην Τέτα ότι θέλει να τη βοηθήσει και να τη στηρίξει.

Κακά τα ψέματα. Η Τέτα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μία πολύ δυσχερή θέση. Είχε προχωρήσει σε μία ανακαίνιση στο κατάστημά της στο Χαλάνδρι που ξόδεψε κάποια χρήματα και  και ξαφνικά βρέθηκε εκτεθειμένη. Ανακάλυψε ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο στον γάμο της. Σοκαρίστηκε, όταν το ανακάλυψε, όταν πήγε για κατάθεση στη ΓΑΔΑ.

Η ίδια επιμένει ότι ο άνδρας της είναι αθώος γιατί όπως μου είπε δεν μπορούσε ούτε να βιδώσει μία βίδα με το κατσαβίδι. Φοβάται για τη ζωή της κι έσπασε εκείνη την ώρα που μου το είπε. Ζορίστηκα, είδα μία γυναίκα που σπάει» αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο γνωστός δημοσιογράφος.

https://streamable.com/vtyrck