Νίκος Γεωργιάδης: Το παρασκήνιο της δήλωσης της Αγγελικής Ηλιάδη και τα «φιλάκια» στη Βίκυ Κάβουρα
Νέα

Νίκος Γεωργιάδης: Το παρασκήνιο της δήλωσης της Αγγελικής Ηλιάδη και τα «φιλάκια» στη Βίκυ Κάβουρα

Νίκος Γεωργιάδης: Το παρασκήνιο της δήλωσης της Αγγελικής Ηλιάδη και τα «φιλάκια» στη Βίκυ Κάβουρα

Ο διευθυντής του περιοδικού OK!, Νίκος Γεωργιάδης, έδωσε νέο υλικό για σχολιασμό όσον αφορά στο «σίριαλ».

Από τη μία η Βίκυ Κάβουρα δηλώνει μπερδεμένη, από την άλλη η Αγγελική Ηλιάδη αποκαλύπτει ότι γνώριζε για τη σχέση της ηθοποιού με τον Σάββα Γκέντσογλου και στη μέση ο ποδοσφαιριστής που δεν έχει πάρει θέση στο όλο θέμα.

Την αλήθεια σίγουρα τη γνωρίζουν οι τρεις τους, ωστόσο ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης και διευθυντής του OK! αποκάλυψε το παρασκήνιο της δήλωσης της τραγουδίστριας, η οποία αποφάσισε να την προσθέσει την τελευταία στιγμή.

«Η συνέντευξη στο ΟΚ! έγινε πριν την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Η Αγγελική Ηλιάδη τότε δεν είχε δεχθεί να κάνει σχόλια για τη Βίκυ Κάβουρα», δήλωσε ο Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος φιλόξενήθηκε στην εκπομπή «Όλα Λάθος» και συνέχισε:

«Λίγο πριν το περιοδικό πάει στο τυπογραφείο, η Αγγελική Ηλιάδη ξαναμίλησε με τον Γιάννη Πουλόπουλο, γιατί εκείνος για τυπικούς λόγους ήθελε να της το διαβάσει το κείμενο. Τότε λοιπόν εκείνη έκανε μια διόρθωση και πρόσθεσε την απάντηση ότι γνώριζε εδώ και αρκετούς μήνες ότι τα είχε με τη Βίκυ Κάβουρα».

Η επίσκεψη του Γκέντσογλου και το κάλεσμα στο It’s Show Time

Ο Νίκος Γεωργιάδης δεν έμεινε στην παραπάνω αποκάλυψη:

«Ο Σάββας Γκέντσογλου ήρθε στην Αθήνα, ανέβασαν και η Αγγελική Ηλιάδη και ο ίδιος βίντεο από το σπίτι που είναι με το παιδί και όταν εκείνος επέστρεψε στην Κύπρο, η Αγγελική Ηλιάδη έκανε την προσθήκη. Επαναλαμβάνω η προσθήκη έγινε λίγο πριν κλείσουμε τεύχος και θεωρώ ότι έγινε απόλυτα συνειδητά».

Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε ότι η τραγουδίστρια έχει πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη να παρευρεθεί στο It’s Show Time, εκεί όπου εργάζεται η Βίκυ Κάβουρα:

«Εδώ και λίγες εβδομάδες ξέρω ότι είναι να πάει στον Νίκο Κοκλώνη καλεσμένη και μάλιστα, έχω ακούσει ηχητικό μήνυμα που η Αγγελική λέει “Φιλιά στο Βικάκι”».

Δείτε το απόσπασμα του «Όλα Λάθος»