Νίκος Κοκλώνης: “Ας κράξουν, δε με νοιάζει!”
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: “Ας κράξουν, δε με νοιάζει!”

Νίκος Κοκλώνης: “Ας κράξουν, δε με νοιάζει!”

Ο παρουσιαστής και παραγωγός του Just the 2 of Us απάντησε στις συντονισμένες επιθέσεις που δέχεται

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και το “Ευτυχείτε” και απάντησε στις συντονισμένες επιθέσεις που δέχεται -κυρίως επί προσωπικού- τις τελευταίες μέρες.

“Πρώτο κανάλι στην prime time το Open και το μεγάλο ευχαριστώ θέλω να το δώσω στους τηλεθεατές μας αλλά επειδή μου πέταξες την πάσα για το τι λένε κάποιοι, εγώ δεν τα βάζω με αυτούς που έχουν χρόνια εμπειρία στην τηλεόραση και μπορούν να πουν σήμερα τον Κοκλώνη δεν τον συμπαθώ αύριο τον συμπαθώ γιατί έχουμε και τέτοια φαινόμενα, τα βάζω με αυτούς που τους δίνουν βήμα”.

Η Κατερίνα του ζήτησε να σχολιάσει το γεγονός ότι τελευταία σε κάποιες εκπομπές οι ερωτήσεις είναι “πώς σας φαίνεται ο Νίκος Κοκλώνης” και αν τον ενοχλεί.

“Έγώ ευτυχώς, από τους περισσότερους που έχουν πει κάτι αρνητικό έχω το αντίστοιχο βίντεο που λένε πόσο καλός παρουσιαστής είμαι και τι καλό παιδί. Άρα δεν έχω θέμα, το βάζω στο Instagram και…”.

Σχολίασε λοιπόν τη χθεσινή συνέντευξη της Βάσιας Τριφύλλη που πέρσι τέτοια εποχή είχε πει τα καλύτερα και φέτος… άλλαξε γνώμη.

“Νομίζω έχει αρχίσει και πουλάει το Just και ακούω διάφορα. Καλή καρδιά, εγώ δεν τα βάζω με κανέναν”, είπε.

“Η συμπάθειά μου ήταν εμένα η Βάσια. Και όταν είδα τη δήλωση έπαθα πλάκα. Θεωρώ ότι δε φταίει η Βάσια, φταίει η εκπομπή που φιλοξένησε τη Βάσια και ο δημοσιογράφος που έκανε τις συγκεκριμένες ερωτήσεις”.

“Με νοιάζει να βελτιώνομαι”

“Το θέμα είναι αν μια συγκεκριμένη εκπομπή φιλοξενεί κάθε μέρα δηλώσεις αντίστοιχων καλεσμένων να μιλάνε στοχοποιημένα για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Εκεί κάτι δεν πάει καλά”, του είπε η Κατερίνα και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο παρουσιαστή που περνάει δύσκολα και κόβουν στο μοντάζ άσχημες δηλώσεις που γίνονται για εκείνον.

“Αλλά ο συγκεκριμένος παρουσιαστής δεν κόβει τις δηλώσεις που κάνουν για μας” είπε με νόημα η παρουσιάστρια.

“Έμένα όχι μόνο δεν τις έκοψαν, έγινε και συζήτηση στο πάνελ πάρα πολύ άσχημη. Κάθε εκπομπή χαρακτηρίζεται από το τι συζητάει και πώς συμπεριφέρεται σε ένα θέμα. Στη συγκεκριμένη εκπομπή υπήρχαν και δύο άτομα που με στήριξαν και οφείλω να τους πω ευχαριστώ”, είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

“Ας κράξουν, δε με νοιάζει! Εμένα με νοιάζει να βελτιώνομαι, να μπορεί ο κόσμος να διασκεδάζει γιατί το σόου βασίζεται πάνω στο ότι πρέπει να ψυχαγωγούμε τον κόσμο. Κάθε Σάββατο προσπαθούμε να περάσουμε αυτή τη νότα χαράς από το πλατό στον τηλεθεατή. Όταν τα καταφέρνουμε είμαι πολύ περήφανος” τόνισε.

Ο Νίκος αναφέρθηκε κατόπιν στο αυριανό επεισόδιο του J2US που όπως είπε θα είναι ιδιαίτερα αστείο. Ποια είναι όμως η Φώφη που θα αναστατώσει το γύρισμα;

https://streamable.com/ujmaie